augusztusban jön

2020.06.27. 15:35

Ilyen lesz Johnny Depp és Robert Pattinson közös filmje (videó)

Debütált az első trailer a Waiting For The Barbarians (A barbárokra várva) című filmhez, ami igazi sztárparádé lesz Johnny Depp, Robert Pattinson és Mark Rylance főszereplésével.

21 February 2020, Berlin: 70th Berlinale, Photocall, Special Gala, "Minamata": Johnny Depp, actor. The International Film Festival takes place from 20.02. to 01.03.2020. Photo: Christoph Soeder/dpa

Forrás: dpa/AFP

Fotó: Johnny Depp

A film az irodalmi Nobel-díjas J. M. Coetzee azonos című, magyarul is kiadott 1980-as regényén alapul, amiben egy fiktív határvidéken feszül ellentét gyarmatosítók és a címszereplő „barbárok” között – írja az Origo.

A filmet Ciro Guerra rendezte, akinek ez lesz az első angol nyelvű filmje olyan alkotások után, mint A kígyó ölelése és Az átkelés madarai.

A film tavaly debütált a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, a mozikat feltehetően elkerüli, digitális formában augusztus 7-én érkezik.

Borítókép: Johnny Depp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!