HAON - Sport - DVSC kézi

2012.12.13. 08:11

A DVSC-Fórum már a legjobb nyolc között

A papírformának megfelelően a Loki kiütötte a Tökölt a Magyar Kupából.

A papírformának megfelelően a Loki kiütötte a Tökölt a Magyar Kupából.A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében rendezték a Tököl–DVSC-Fórum összecsapást szerda kora este. A találkozó egyértelmű favoritja az élvonalbeli debreceni gárda volt, hiszen a hazaiak az NB I/B Nyugati csoportjának középmezőnyéhez tartoznak.

Az osztálykülönbség nem látszott az első játékrészben, aminek az oka egyértelműen az volt, hogy a hajdúságiak nagyon sokat hibáztak támadásban. Kevés gól esett a szünetig, 13–12-es debreceni előnnyel vonultak pihenőre a mérkőző felek.  A pauza után megrázta magát a Loki, s végül hétgólos, 28–21-es diadalt arattak a piros-fehérek. A Lokiból Siska 7, Bohus-Karnik M. 6, Slakta, Dakos 3-3, Herr, Láng 2-2, Som, Szilágyi Á., Varsányi, Faragó, és Marincsák 1-1 gólig jutott.

Miután a párharc sorsáról egy összecsapás döntött, így a cívisek jutottak a legjobb nyolc közé.

Pénteken edzőmeccs

A Loki a Magyar Kupa-mérkőzést követően edzőmeccsen lép pályára pénteken 18 órától, a Hódos Imre sportcsarnokban megrendezendő találkozón a Nagybánya lesz a hajdúságiak ellenfele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!