Bükön készültek a szezonra

Balról jobbra: Valu Tibor, Soós András, Takács Ákos, Paráda Róbert, Benkő Róbert, Sándor Csaba és Piskóczi Viktor is sikeres szellemi teszten van túl
Balról jobbra: Valu Tibor, Soós András, Takács Ákos, Paráda Róbert, Benkő Róbert, Sándor Csaba és Piskóczi Viktor is sikeres szellemi teszten van túl - © Fotó: magánarchívum
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Közeleg a labdarúgó-harmadosztály márciusi rajtja, a játékvezetők pedig edzőtáborban hangolódtak.

Bükön töltöttek el 5 napot az NB III.-as játékvezetői és asszisztensi, valamint az ellenőri keret tagjai, illetve a meghívottak, akik döngetik a keret ajtaját. Megyénket Sándor Csaba, Takács Ákos, Valu Tibor (játékvezetők), Benkő Róbert, Soós András (asszisztensek), Paráda Róbert és Piskóczi Viktor (meghívottak) képviselték.

Igazoltan hiányoztak

Mindannyian sikeres szellemi tesztet tettek, a fizikai felmérő későbbi időpontban lesz. Előzőleg az NB I-es és az NB II-es keret is Bükön edzőtáborozott.

Ott Karakó Ferenc, dr. Kulcsár Judit (FIFA), Takács János (NB II.) képviselték a megyét, Szilágyi Norbert pedig igazoltan volt távol, futsal FIFA-kerettagként a moldovai világbajnoki selejtezőn vett részt.

KM

Címkék: , ,hirdetés