Buli buli hátán: érdemes rápörögni a hétvégére

Buli buli hátán: érdemes rápörögni a hétvégére
Nyíregyháza – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező napokban a megyeszékhelyen és környékén? Ízelítőül: szombaton a tiszateleki Club Pegazusban Essemm lesz a sztárvendég.

Február 1., péntek

22 óra: R’n’B in the City

A nyíregyházi X Caféban péntek este ismét a fekete zenéké a főszerep: a legütősebb hip-hop és R’n’B dalokkal várják a bulizni vágyókat a város szívében.

22 óra: Ismét Latin Disco Party a Barbizonban

Eleged van a vacogásból, tele van a hócipőd a téllel? Akkor neked a legforróbb modern latin slágerekre van szükséged.

Ne aggódj, nem kell orvoshoz fordulnod, a legdögösebb reggaeton, latin pop, zumba, moombahton és latin house számokhoz vény nélkül is hozzájuthatsz a Szódaház utcában, ahol a megfelelő adagolásról El Dezi és Széles Amigo gondoskodnak. S hogy hajnal felé se hűljön ki a hangulat, a Mambo Space Live Conga show mozgásban tart.

22 óra: Twerk It Budapest On Tour

A főváros kedvenc partisorozata a nyíregyházi Absolut 2.0-ban.

A Twerk It #CandyShop buliján a legfincsibb R’n’B, twerk és reggaeton ütemekre lehet rázni a ráznivalót. 50 Cent bácsi cukorkaboltjában beizzítják a vattacukorgépeket, hogy a legnagyobb partiarcokat meglepjék egy kis finomsággal. A fekete lemezeket Matt Flaron és Danny Better pakolja.

Február 2., szombat

10 óra: Hollywoodi sztárok a színpadon

A Club Hollywood amatőr zenei tehetségkutatóján a régió feltörekvő előadói mérik össze tudásukat.

A nyíregyházi szórakozóhely az Öröm a zene programhoz csatlakozva, a Hangszeresek Országos Szövetségével karöltve rendezi meg a versenyt, amire kizárólag saját szerzeményeikkel és legalább egy magyar nyelvű dallal jelentkezhettek az előadók és zenekarok. A megmérettetésen egy formáció a beállással együtt maximum 20 perces műsorral mutatkozhat be. A szakmai zsűri pontozza a hangszeres tudást, a szöveget, mondanivalót, az egyediséget és eredetiséget, valamint a színpadi összképet. És ami a nyereményeket illeti: a győztes amellett, hogy fellépési lehetőséghez jut a klubban, indulási jogot szerez a Music Expón, az Öröm a zene októberi döntőjében, ahol a fődíj egy egymillió forintos hangszer- és hangtechnikai eszközbeszerzési támogatás.

19 óra: Farsangi mulatság a Chloé New Yorkban

Karneváli dekoráció, show táncosok, farsangi svédasztal, welcome drink, táncdalfesztivál és villámtombola várja a farsangozókat a nyíregyházi étteremben. A zenéért Dj. Ricky felel. Belépés csak jelmezben vagy sminkben.

21 óra: Red & Black Party a Főnix Bárban

A nyírlugosi szórakozóhelyen a szombat éjszaka más lesz, mint a többi…

Felidézik az egykori, legendás Moulin Rouge színvilágát, ahol a hölgyeknek vörösben vagy pirosban, az uraknak pedig talpig feketében illett megjelenni. A megszokott hangulatról az állandó házigazda, Kevin Johnson gondoskodik. A buli korhatáros, tizenhat éven felülieket várnak.

22 óra: Fergeteges februárköszöntő buli a Club Pegazusban

A tiszateleki klub szombati lineupján ezen a hétvégén is ismerős nevek sorakoznak.

Ahogy az lenni szokott, mindenki megtalálja a neki tetsző zenét a legpumpálósabb trekkektől a mulatósig. Az este sztárvendége Essemm, de érkezik Zareh Kan, Bíró, Henry és Sandman is, míg a mulatós teraszon Kozma Gergő zenél.

22 óra: Náksi Attila a Mamma miában

A nyíregyházi bulicenter retró termében Náksi Attila elhozza a kilencvenes és két­ezres évek klubhimnuszait. Házigazdák: Geczó, Fenyvesi és Sögő.

22 óra: 2000’s disco az X Caféban

A belvárosi klubban a kétezres évek legmerészebb slágereit adagolják szombat este. Időgép bekapcs, indul az utazás a régi, nagy bulik emlékei között.

22 óra: Saturday Night Fever Mátészalkán

A Club Passionben elszabadul a legragályosabb kór: a szombat esti láz! Tünetei: ütemes mozgás, kipirult arc, frenetikus hangulat. A talpalávalót húzza: Dj. Tekk.

Február 4., hétfő

22 óra: Szemeszternyitó buli a Hallgatói Szertárban

A Nyíregyházi Egyetem klubjába két hónap csend után hétfőn este visszatér az élet.

A tavaszi félév kezdetét bombasztikus bulival indítják a hely rezidensei, Franky és Buldor.

Címkék: , ,hirdetés