Buli buli hátán: ismét érdemes rápörögni a hétvégére

Nemazalány és Lil G is fellép
Nemazalány és Lil G is fellép
Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező napokban a megyeszékhely és környékén? Születésnapi bulik, Winter Party, New Years Tech, Király Viktor és a The Dreamers!

Január 11., péntek

21.30: Signal Motorock a Szmogban

A nyíregyházi rock pubban az esztendő első koncertjét adja a debreceni banda.

A zenekar lassan 30 éve koncertezik a szomszédos megyeszékhelyen és környékén, de Nyíregyházán is jól ismerik a formációt. A Gergely Miklós (gitár, ének), Dobó Norbert (gitár, ének), Sólyom Imre (basszusgitár) és Tóth György (dobok, vokál) alkotta Signal Motorock saját számai mellett olyan előadók dalait is játssza koncertjein, mint a Piramis, Hobo, Deák Bill, a Skorpió, a Beatrice, a P. Mobil, a P. Box, a Bikini, a Dinamit, a Deep Purple és a Black Sabbath. Rockzenei időutazás, amit kár lenne kihagyni. A koncert ingyenes.

22 óra: Születésnapi buli a Rúzs Bárban

A nagykállói szórakozóhelyen már hagyomány, hogy a hazai klubok egyik legkedveltebb és legfoglalkoztatottabb lemezlovasa, Purebeat ott ünnepli a születésnapját.

Hírnevét a Jamie Woon – Shoulda (Special After Remix) indította útjára 2011-ben. Ezt követően hétről hétre felkapottabb lemezlovasként bejárta az országot, zenélt hazánk legnagyobb klubjaiban és rezidens lett a budapesti éjszakai élet egyik alapelemét jelentő partiján, a Coronita Afteron. Rendszeres fellépője Magyarország legnagyobb partisorozatainak, mint a Lights Off, a World is Mine vagy a Rave Your Life, emellett számos hazai fesztiválon is hallhattuk már. Zenei repertoárja igen változatos, kiválóan ötvözi a club és Melbourne house-t a vocal minimállal. A Ballatine’s Music Awards-on, hazánk legrangosabb DJ-gáláján a húsz legjobb között végzett Mainstream kategóriában 2015-ben. Éjszaka rezidensként a szintén szülinapos Tekk pakolja a lemezeket.

22 óra: Évnyitó őrület a Barbizonban

A nyíregyházi Szódaház utcában a Sóstó Noise keretében Lil G és Nemazalány, valamint Mindcontrol robbantja be a 2019-es bulibombákat.

A (rém)hírekkel ellentétben Lil G és Nemazalány útjai nem váltak szét, sőt! Szólókarrierjük mellett ugyanúgy csapatják, mint ahogy azt már megszokhattuk a nyíregyházi duótól. Éjféltől lépnek színpadra a lányok, előtte és utána az este házigazdája, Mindcontrol gondoskodik a hangulatról.

23 óra: New Years Tech Party az Absolut 2.0-ban

Nem lazsálnak az újévben, rögtön belecsapnak a lecsóba a nyíregyházi klubban.

Ütős kis buli készül a Absolut 2.0-ban, a hazai techno szcéna koronázatlan királya, Gaga érkezik a szórakozóhelyre. Húzós szettje mellett Németi is megmutatja, hogy a nyírségi betyárok bizony komoly ütőerőt képviselnek a techno fokozódó háborújában.

Január 12., szombat

20 óra: Király Viktor a Club Hollywoodban

Az énekes-dalszerző és zenekara, a The Dreamers a nyíregyházi szórakozóhelyen ad koncertet.

Király Viktor 2008-ban jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába, melyben az addig rekordszámú, körülbelül tízezer jelentkező közül került ki győztesen, így 2008-ban ő lett az „Év Hangja”. Első albuma 2009. január 30-án jelent meg Király Viktor: A döntőben elhangzott dalok címmel, amely a verseny döntőiben elhangzott számokból tartalmaz válogatást. Június 24-én jelent meg első szóló videóklipje, amelyet a Forgószél című számához forgattak, három nappal később fellépett a T-Mobile Kapcsolat koncerten, a Simply Red előtt. A koncerten duettet énekelt nővérével és ikertestvérével is. Második albuma július 27-én jött ki Király Viktor címmel, melyen már az énekes saját dalai hallhatók. Második szóló videóklipje, amelyet a Ha arra indulsz című számához forgattak, 2010. március 18-án debütált. Ezzel egy időben elkészült a klip angol nyelvű változata is Have I Told You címmel. December 16-án jelent meg harmadik albuma Solo címmel, amelyen tíz új, angol nyelvű dal hallható. Testvéreivel 2012-ben részt vettek A Dal című eurovíziós nemzeti dalválasztó versenyben, ahol az Untried című dalukkal a legjobb négy közé jutottak. Két évvel később bekerült A Dal 2014 eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe Running Out Of Time című dalával. 2017. december 6-án bejelentették, hogy a Duna eurovíziós dalválasztó műsorába, A Dal 2018-ba bejutott a Budapest Girl című dala. A dalversenyen a második helyen végzett.

21 óra: Love The 2000’s Party az X-ben

A belvárosi szórakozóhelyen szombat éjjel a kétezres évek partihimnuszainak jegyében telik a buli.

21 óra: Az év első nagy durranása a Mamma Miában

Óriási bulival készülnek a nyíregyházi klub emeleti dance termében, ahová az éjszaka ellátogat az AK26 és Newik. Házigazdák: Geczó, Fenyvesi, Sögő. Korhatár: 20+

21 óra: YDS Topless Show a Főnix Bárban

A nyírlugosi szórakozóhelyen az év első buliján a férfiaknak kedveskednek. A házigazda ezúttal is Kevin Johnson lesz.

22 óra: Winter Party a Club Pegazusban

A tiszateleki klubban fergeteges bulival indul az év.

A Pegazus fellépőinek lineupja mindig erős, szombaton sem kell aggódniuk a bulizóknak, hiszen a lemezjátszók mögött Chris Lawyer, Johnnie Pappa, Tomy Montana és Henry váltja egymást, míg a mulatós teraszon egész éjjel Kozma Gergő zenél.

23 óra: Folytatódik a szülinapi buli a Club Passionben

Szombaton sem pihennek a szülinaposok, Purebeat és Dj. Tekk Mátészalkán pörget.

Címkék: , ,hirdetés