Buli buli hátán: újra érdemes rápörögni a hétvégére

Péntek este a nyíregyházi Club Hollywoodban a The Carbonfools lép színpadra
Péntek este a nyíregyházi Club Hollywoodban a The Carbonfools lép színpadra
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Kíváncsi vagy, milyen bulikkal és koncertekkel várnak az elkövetkező napokban a megyeszékhelyen és környékén?

Február 15., péntek

20 óra: The Carbonfools a Club Hollywoodban

A budapesti elektronikus zenei együttes a nyíregyházi klubban ad koncertet.

A The Carbonfools zenéje a rock, blues, reggae, dub, disco, folk, ethno, darkwave és a mai modern elektronikus műfajok egyvelege. Egyedi hangzásviláguk alapja az elektronikus és az élő hangszeres zene egysége. Az együttes a 2001-es Sziget Fesztiválon debütált, első nagylemezük, a Poisoned Goulash (Mérgezett Gulyás) 2004-ben jelent meg. Második nagylemezüket, a Carbonheartot (Szénszív) 2008-ban jelentették meg. Tulajdonképpen ezzel a koronggal léptek be a magyar zenei elitbe, dalaikat előszeretettel játszották a hazai televíziók és rádiók. Magyarország legismertebb koncertzenekaraként folyamatosan járják az országot, 2010-ben két londoni fellépésük is volt. Ekkor jelent meg a harmadik nagylemezük, a Carbonsoul (Szénlélek), mely stílusában hasonlít az előzőre, megmaradt a jellegzetes „carbonos techno-űrrock” hangzás, megspékelve új elemekkel, mint például new wave vagy blues. Fennállásuk alatt rengeteg remixet készítettek többek között a Kispál és a Borzzal, a Jazz+Azzal, a Korai Örömmel és a Kimnowakkal.

22 óra: Kocsis Janika zenél egész éjjel

A nyíregyházi Hotel Barbizonban pénteken a mulatásé a főszerep. S hogy ki húzza a talpalávalót? Természetesen Kocsis Janika, míg a kisteremben Dj. Till diktálja az ütemet.

23 óra: Nyíregyházán csap le a Coronita Commando

Az idén először érkezik az Absolut 2.0-ba a 16 éve töretlen népszerűségnek örvendő bulisorozat és két ikonikus lemezlovasa, Andrewboy és Miamisoul.

Február 16., szombat

21 óra: Balázs Fecó Nyíregyházán

A Club Hollywoodban ad önálló koncertet szombat este a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész.

A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában tanult, pályája 1967-ben kezdődött, ekkor lett a Neoton együttes tagja. A hetvenes években Som Lajossal és Koncz Zsuzsával is dolgozott, 1978-ban alapította meg a Korált. A csapat egyik legnagyobb sikerét az 1981-es Táncdalfesztiválon a Homok a szélben című dallal érte el, 1986-ban feloszlottak. Fecó 1987-ben szólókarrierbe kezdett, ezalatt nyolc nagylemeze jelent meg és számos díjat kapott.

21 óra: Valentin-napi buli a Főnix Bárban

A nyírlugosi szórakozóhelyen felizzanak az érzelmek. Az összesimulós dalokról Kevin Johnson gondoskodik.

21 óra: Flört Party az X Caféban

A nyíregyházi klubban mindenki párra lelhet, aki nyitott szívvel és tisztességes szándékkal érkezik.

Most is karszalagok alapján tájékozódhatnak a vendégek: Ha zöld színt láttok, szabad az út és szabad a szív is, ha sárgát, akkor nektek kell kezdeményeznetek, ha pedig piros, akkor esélyetek sincs. Próba szerencse, talán a szerelmesek hétvégéjén rátaláltok az igazira!

21 óra: Családias hangulatú koncert

A nyíregyházi Öreg Motoros Sörözőben a No Dress Code Acoustic zenél.

21.30: Bluesfarsang a Lassú Méreggel

A nyíregyházi Chloé New Yorkban igencsak elkényezteti a zenei stílus szerelmeseit. Az étterem az étlapon felsorolt ínyencségek mellé ezúttal Lassú Méreggel szolgál. A blues, funky és jazz jól passzol a sültekhez.

22 óra: Szerelmes csókok és súlyos ütemek

A mátészalkai Club Prestige Valentin-napi bulijának hangulatfelelőse hazánk koronázatlan technokirálya, Dj. Budai. A házigazda Pierre Maddox.

Dj. Budai a techno úttörője, a funky techno meghonosítója, a Freee Magazin alapítója. Több mint két évtizede a hazai elektronikus tánczenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja.

22 óra: Ezt a bulit V-Tech lenne kihagyni

Vétkezz velem!, Vele minden jó, Várj!, Nem szabad sírni, Éjfél után… Ismerős, ugye? A V-Tech slágerei, amiket anno a kilencvenes évek végén, a kétezres évek elején egy ország énekelt. A Hotel Barbizon nagykorú közönségének a V-Techből ismert Kefir trillázik szerelmes dalokat Valentin-nap alkalmából.

22 óra: Hello Valentin! a Mamma Miában

A nyíregyházi bulicenter retró termében a Groovehouse lesz a sztárvendég. Házigazdák: Geczó, Fenyvesi és Sögő.

23 óra: Rico és Miss Mood a Club Pegazusban

A tiszateleki szórakozóhelyen nem engednek a minőségből, ezen a hétvégén is a legfelkapottabb előadók és lemezlovasok táncoltatják meg a vendégeket.

Bár a lineup a szokásosnál valamivel rövidebb, ez nem jelenti azt, hogy a buli laposabb lesz, Sőt! Rico és Miss Mood mellett érkezik Punk Fanatic, Newl, Henry és PéGé, míg a mulatós teraszon egész éjjel Kozma Gergő zenél.

23 óra: Szerelmesek éjszakája a Club Passionben

A mátészalkai klubban szombaton mindent az érzelmek mozgatnak. Dj Tekk és HRflow pedig mindent megtesznek azért, hogy a zenére se legyen panasz.
hirdetés