Bűn és bocsánat

Bűn és bocsánat
© Forrás: rtl.hu
A szombat este egyik nagy szenzációja volt, amikor Takács Zsuzsa vállalta a nyilvánosságot. Ő az, akivel az történt több mint fél évszázada, ami Kiss Lászlót, az úszók ex-szövetségi kapitányát és két társát a pellengére állította. Mán László jegyzete.

A bomba robbanása után szinte minden fórum, nyomtatott, internetes, tévés és rádiós médium ezzel foglalkozott. Repkedtek a hírek, amik között volt sok szenzációhajszolóan téves, a tárgyszerűséget, hitelességet nélkülöző. Az ilyen rémhírek alapján az akkori leány már meghalt.

Aztán kiderült, hogy él Takáts Zsuzsa, kamera elé ült, és elmondta, mi történt akkor és azóta. A nyilvánosságot azért vállalta, mert sok valótlanságot kürtöltek világgá. Kiderült, hogy a befolyásos édesapa cipész­mester pótapuka volt,akit megfenyegettek, megvertek, megzsaroltak, mikor kiderült, hogy végigviszik az „ügyet” A témát tekintve igen higgadtan mesélt részletekről, érzéseiről. Mindezt nem bosszút lihegve.

Az emberi erények egyik legmagasztosabbja a megbocsájtás. Meg lehet bocsájtani bántásokat, vétkeket, bűnöket. Ám olyan bűnök is vannak, amit csak nagyon kevesen tudnak megbocsájtani. Takáts Zsuzsa kerek-perec kijelentette: nem bocsájt! Ezt aligha lehet számon kérni rajta. Főként, hogy a vétkesek nem is kértek bocsánatot.

Mán László


Takáts Zsuzsanna: nem tudok megbocsátani Kiss Lászlónak

Budapest – Nem tudok megbocsátani Kiss Lászlónak, mert soha nem kért bocsánatot, és most, 55 év után sem fogja fel, hogy mit tett – mondta Takáts Zsuzsanna, a Kiss László volt úszókapitány által is megerőszakolt áldozat az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorának adott exkluzív interjúban szombaton.

hirdetés