Haladni kell a korral

2019.07.03. 12:49

Tanfolyamokkal segítik a vállalkozókat Kéken

Ingyenes, innovatív képzési lehetőséget kínál a helyi fiataloknak, illetve kezdő vállalkozóknak a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért nevű szervezet Kéken.

A munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztését célzó NYITOK programról, valamint a térségi kis- és középvállalkozókat megszólító tanulási csomagokról kedden szakmai workshop keretében a legújabb iparág-specifikus kompetenciafejlesztési programok bemutatásával egybekötve tájékoztatták a versenyszféra szereplőit a helyi Tanulási központban.

Haladni kell a korral

– A vállalkozások versenyképességét javító 20–30 órás képzések, továbbképzések kiaknázása – legyen szó kiskereskedelemről, építő- vagy autóiparról – a dolgozóknak és a munkaadóknak egyaránt érdeke.

– A modernebb permetező- és vetőgépek kezeléséhez is elengedhetetlen manapság az informatikai tudás, az „okosismeretek”, ilyen tanfolyamot is indítunk Kéken a közeljövőben, a kezdő vállalkozókat pedig gazdasági, pénzügyi és jogi ismeretekkel vértezzük fel, hogy semmi ne állhasson a fejlődésük és a sikerességük útjába – mondta el Papp Viktor, a NYITOK program szakmai koordinátora.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában