Busz és személyautó ütközött a fővárosban, öt sérült

Akt.:
Budapest, 2016. július 29. Sérült 133E jelzésű autóbusz a főváros XIV. kerületében, a Thököly út és a Szabó József utca kereszteződésében, ahol a busz összeütközött egy személyautóval, amely ennek következtében behajtott a Szabó József utcába 2016. július 29-én. A balesetben öten megsérültek.
Budapest, 2016. július 29. Sérült 133E jelzésű autóbusz a főváros XIV. kerületében, a Thököly út és a Szabó József utca kereszteződésében, ahol a busz összeütközött egy személyautóval, amely ennek következtében behajtott a Szabó József utcába 2016. július 29-én. A balesetben öten megsérültek. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Öt ember megsérült, amikor egy 133E jelzésű busz és egy személyautó ütközött a fővárosban pénteken délután – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-t.

A baleset a Thököly út és a Szabó József utca kereszteződésében történt, mindkét jármű utasai között vannak sérültek – közölte a rendőrség.

A hirado.hu információja szerint gyermekek és idősek is vannak a sérültek között, négy mentőautó érkezett a baleset helyszínére.

– MTI –
hirdetés