Buszállomáson zsebelt bankkártyával jutott pénzhez

Debrecen – A debreceni autóbuszállomáson várakozó 52 éves nőtől felszállás
közben ellopták pénztárcáját, benne 19.000 forint készpénzzel és három darab
bankkártyájával – közölte Juhászné Kiss Katalin rendőr százados.

2006. szeptember 06-án 17.21-17.31 óra közötti időben a debreceni távolsági autóbuszállomáson a 12-es kocsiállásban várakozott egy 52 éves nő a Hajdúszoboszlóra induló buszra. A zsúfolt buszmegállóba megérkező buszra történő felszállása közben mögötte dulakodás támadt, s feltehetően – bár ezt ő akkor még nem vette észre – ismeretlen elkövető elhúzta táskája cipzárját, s eltulajdonította az abban lévő tárcáját.

A mellékelt képen látható ismeretlen kilétű férfi 17.36 órakor egymást követően két alkalommal a Piac utca 45-47. szám alatti ATM-automatánál a sértett bankszámlájáról – feltehetően az egyik bankkártya mellett tárolt PIN-kód ismeretében – összesen 100.000 Ft-ot emelt le. Az elkövető cselekményét az automata biztonsági kamerája rögzítette.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható ezidáig ismeretlen kilétű férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen érdemleges információval rendelkezik tegyen bejelentést hatóságunkhoz.

Bejelentést tehetnek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályán ( Debrecen, Budai Ézsaiás u. 4. szám „A” ép. II/2. számú hivatali helyiségében, vagy telefonon munkaidőben az 52/516-400/22-54-es melléken, vagy bármikor az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívókon.

A bejelentő személyét a rendőrség minden esetben bizalmasan kezeli.
hirdetés