Buszmegállóban kínált szexuális szolgáltatást – Rendőrségi hírek a megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. december 27-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 16 éves és K. Krisztián Norbert 18 éves magyi lakosok ellen. A két fiú 2013. december 27-én 11 óra 55 perckor egy napkori élelmiszerbolt előtt lezáratlanul hagyott két kerékpárt eltulajdonított. A járőrök a két fiatalt a 41-es számú főúton Napkor külterületén menekülés közben elfogták. A rendőrök a két fiatalt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást B. László 36 éves paszabi lakos ellen. A férfi 2013. december 27-én egy Buj külterületén lévő erdőből egy nyárfát tulajdonított el. A férfit a rendőrök tetten érték, elfogták, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Norbert 23 éves szamosangyalosi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. december 27-én egy szamosangyalosi kocsmában előzetes szóváltást követően megütött egy 37 éves helyi férfit, aki az ütés következtében elesett. A rendőrség a férfit elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást M. Mónika 27 éves ököritófülpösi lakos ellen. A nőt 2013. december 27-én Ököritófülpös belterületén egy buszmegállóban a rendőrök tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált anyagi ellenszolgáltatásért. A nő tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi iratok nélkül végezte. A rendőrök a fiatal nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fordulóból karambol Nyíregyházán
Elkerülhető közlekedési baleset történt péntek délelőtt Nyíregyházán, a kórház közelében, amikor két autó ütközött egymással.

Kigyulladt a Lada, megmenekült a rakomány
Csütörtök éjszaka egy ukrán rendszámú Lada tartott a 4-es főúton Tiszabezdéd felől a határ irányába.

hirdetés