Búzamező a Búza téren 2.0

Akt.:
A fotó május 17-én reggel készült Nyíregyháza egyik frekventált helyén
A fotó május 17-én reggel készült Nyíregyháza egyik frekventált helyén
Nyíregyháza – Hűséges előfizetőnk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idézi a látvány a Búza téren – írtuk egy hete. Ma a helyszínen jártunk, és ezt tapasztaltuk…

Miközben a frekventált közterületek tisztítását, takarítását, fűnyírását kifogásolta, felhívta a rendőrség figyelmét arra, hogy a Behajtani tilos! táblát sokan nem veszik figyelembe, emiatt nagy a balesetveszély.

– Köszönjük a bejelentést, a terület fűnyírását hamarosan elvégezzük – ígérte Keczkó János, a NyírVV Nonprofit Kft. közterület-fenntartási irodavezetője. – Cégünk mindent megtesz azért, hogy a város zöldfelületei ápoltak, gondozottak legyenek, de a közel 4 millió négyzetméter kezelése időigényes. Feladatainkat ütemezetten végezzük, sajnos, az időjárásnak köszönhetően mégis előfordul, hogy a fű növekedése meghaladja a vágásfordulók gyakoriságát.

Különösen a csapadékos, és a meleg időjárási körülmények kedveznek a fű növekedésének. Munkánkat azonban folyamatosan végezzük, és minden városrészbe el fogunk jutni, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!Búzamezőt idéző látvány a Búza téren

Olvasónk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idéz a látvány a Búza téren. Miközben a frekventált közterületek tisztítását, takarítását, fűnyírását kifogásolta, felhívta a rendőrség figyelmét arra, hogy a Behajtani tilos! táblát sokan nem veszik figyelembe, emiatt nagy a balesetveszély.
hirdetés