Búzamezőt idéző látvány a Búza téren

Phű, a fű...
Phű, a fű... - © Fotó: olvasónktól
Nyíregyháza – Olvasónk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idéz a látvány a Búza téren. Miközben a frekventált közterületek tisztítását, takarítását, fűnyírását kifogásolta, felhívta a rendőrség figyelmét arra, hogy a Behajtani tilos! táblát sokan nem veszik figyelembe, emiatt nagy a balesetveszély.


– Köszönjük a bejelentést, a terület fűnyírását hamarosan elvégezzük – ígérte Keczkó János, a NyírVV Nonprofit Kft. közterület-fenntartási irodavezetője.

– Cégünk mindent megtesz azért, hogy a város zöldfelületei ápoltak, gondozottak legyenek, de a közel 4 millió négyzetméter kezelése időigényes. Feladatainkat ütemezetten végezzük, sajnos az időjárásnak köszönhetően mégis előfordul, hogy a fű növekedése meghaladja a vágásfordulók gyakoriságát. Különösen a csapadékos és a meleg időjárási körülmények kedveznek a fű növekedésének. Munkánkat azonban folyamatosan végezzük, és minden városrészbe el fogunk jutni, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk! – tette hozzá Keczkó János.

KM
hirdetés