szon-sportoldal

2011.01.11. 15:28

Egy jót motorozott Talmácsi

<p>Magyar motorosunknak alkalma nyílt kipróbálni a mai nap folyamán a Pedercini Kawasaki Team mindkét motorját és - bár délután ismét megérkezett a maláj eső, ami véget is vetett a munkának - sok hasznos információval, tapasztalattal gazdagodott mindenki.</p>

A tesztelés csütörtökön és pénteken folytatódik, amire a csapatnak szüksége is van, hiszen késve kapták meg a motorokat a gyártól és jelenleg nincsenek még felkészítve a gépek a versenyzésre. Nem úgy, mint a teszten szintén résztvevő gyári Kawasaki csapat boxában, akik régen túl vannak az alapbeállítások megtalálásán és versenymotorjaik akár már egy holnapi futamon dobogós helyen érhetnének célba.

Talmácsi Gábor nyilatkozata

Először a superstock motorral kezdtem, melyet követően az első benyomásom az volt, hogy jó az új Kawasaki. A motorerő kellemes, kicsit tolja a gép az elejét, de jó érzés volt vele menni. Nem sokkal később átültem a superbike-ra és a különbség óriási. Nemcsak erőben múlja felül a stock motort, de a futómű is sokkal jobban működik, számos speciális alkatrésszel van ellátva. Már többször megtettem, de szeretném megragadni az alkalmat ismét, hogy köszönetet mondjak a Pedercini csapatnak, hogy meghívtak erre a tesztre. Örülök, hogy nem otthon kell edzőteremben szinten tartani a kondíciómat, hanem motorozhatok és ráadásul mindezt a kedvenc pályámon, Malajziában tehetem. A mai nap után pedig elmondhatom azt is, hogy immár valamennyi kategória motorját kipróbáltam már, kezdve a 125 köbcentisektől a superbike gépen át a GP motorig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!