NB III

2019.11.05. 07:36

Erre a játékra lehet építkezni

Nem érdemelt vereséget a sokat támadó sényői csapat.

Fotó: Pusztai Sándor

Sajnálhatják Sényőn a vasárnapi, Füzesgyarmaton játszott NB III.-as bajnokit, ugyanis a Fiumei Viktor, Imrő László edzette alakulat vezetett a listavezető ellen, sőt a mérkőzés nagy részében támadott, egyes periódusaiban be is szorította ellenfelét. Ezért azonban nem adnak pontot, a bajnokesélyes gárda 2–1-re győzött.

Ismét emberhátrányban

– A harmadosztály szintjén jó színvonalú mérkőzést játszottunk az egyik bajnokesélyessel – értékelt Fiumei Viktor. – Az akarat, a jó játék és a futómennyiség teljes harmóniában volt egymással, és ezekben az elemekben sokszor ellenfelünk fölé is nőttünk, de sajnos, ezért nem adnak pontot, mivel a Füzesgyarmat eggyel több gólt szerzett, mint mi. A kezdő sípszó után nem volt tapogatózás, rögtön egymásnak estek a csapatok, ebből egy végig izgalmas, nyílt mérkőzés kerekedett ki.

– Ami negatívum, hogy sokadik mérkőzésünk volt, amin vezetést szerzünk, és túl hamar jön rá a válasz, ráadásul az ellenfél a szünetig fordított is. A második félidőben végig támadtunk, a hazaiak kontrákból és pontrúgásokból voltak veszélyesek, de beszorítottuk őket. Sajnos, megint tíz emberrel fejeztük be a mérkőzést, még akkor is nyomtunk, az egyenlítést viszont nem tudtuk kibrusztolni. Gratulálunk a hazai csapatnak, és kívánjuk, hogy érjék el a céljaikat.

A múlt heti két meccs – a Mezőkövesd ellenit is ideszámítva – mindenesetre biztató a következő mérkőzésekre nézve.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában