Cigit kértek a tiszaeszlári férfitől, aki végül ütött

Cigit kértek a tiszaeszlári férfitől, aki végül ütött
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 43 éves tiszaeszlári férfi ellen.

A lezárt nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. december 16-án 3 órakor egy nyíregyházi töltőállomáson szóváltásba keveredett egy 23 éves győri férfivel, akit egy esetben végül ököllel arcon ütött. A büntetőeljárás során megállapítást nyert, hogy a sértett a hajnali órákban cigarettát akart kérni a benzinkúton a gyanúsítottól, aki nem adott neki, ezért a 23 éves férfi szitkozódni kezdett vele, és trágár szavakkal illette. A gyanúsított ekkor a kabátjánál fogva kilökte a vásárlótérből, melyet követően a sértett támadólag fellépve visszatért a helyiségbe, ekkor ütötte meg végül a gyanúsított.

A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérülést szenvedett, valamint az egyik fogából letört egy darab. A rendőrök a bejelentést követően a 43 éves tiszaeszlári férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett.

A rendőrök a nyomozást befejezték és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés