Csábítás után jöhet a csalogatás

Kiss Gábor kösözöni a lehetőséget, de immár tényleg messzi szemlélője a nagyhalászi eseményeknek
Kiss Gábor kösözöni a lehetőséget, de immár tényleg messzi szemlélője a nagyhalászi eseményeknek - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszavasvári – Kiss Gábor köszöni szépen a halászi lehetőséget, Tiszavasváriban pedig új kihívásnak igyekszik megfelelni.

A mélyvízben sem csaptak össze a hullámok Kiss Gábor feje felett. Holott a nagyhalászi feladatkört vállalva benne volt a pakliban, hogy ezt nem ússza meg szárazon. A fiatal játékos-edző azonban „bent tartotta” az elmúlt idény előtt sokak által eláztatott (leírt…) megyei első osztályú futballcsapatot.

Nos, szép volt, jó volt, a tréner azonban tovább evezett, immár az „osztálytárs” Tiszavasvárit próbálja minél eredményesebben kormányozni.
– Először is szeretném megköszöni a nagyhalászi vezetőknek, hogy lehetőséget biztosítottak edzői pályafutásom megkezdéséhez – rögzítette a cáfolhatatlan tényt Kiss Gábor. – Nyugodtan mondhatom, korrekt embereket és vezetőket ismertem meg bennük, akik biztos hátteret teremtettek a munkához. Mindenképpen meg kell említenem, hogy óriási tisztelet jár a halászi szurkolótábornak, amely egyedülálló a megyei labdarúgás színterén. Az eltöltött bő két év sikeresen telt el, ugyanakkor újabb kihívásokra vágytam, és jó motivációt jelentett a tiszavasvári ajánlat. Vasváriban hamar közös nevezőre jutottunk a vezetőkkel, akik szeretnék visszacsábítani a csapathoz a helyi és környékbeli tehetséges játékosokat, akik akadnak szép számmal. További feladatunk lesz a keretünk kialakítása során, hogy megtaláljuk az egészséges arányt a helyi játékosok és az „idegenlégiósok” között, melynek egyik célja, a szurkolók visszacsalogatása a mérkőzéseinkre.

KM-KT
hirdetés