Csak a győzelem elfogadható Vasváriban

Drabik Pannáék két pontért utaznak Barcikára
Drabik Pannáék két pontért utaznak Barcikára - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszavasvári – A Vitka SE visszavágna az ősszel elszenvedett vereségért.

Hétvégén hat NB II.-es csapatunk lép pályára. A hölgyeknél az alsó régióban tanyázó Kazincbarcika vendége lesz a Mátészalka, Vakarcs Krisztina, a csapat játékosedzője nem titkolja, két pontért utaznak, ennek ellenére nem veszik félvállról a találkozót.

Megyei derbi

Dévényi János Miklós, a Vitka edzője elmondta, hogy nagyon fontos mérkőzést játszanak Hevesen, mely akár a bronzérem sorsáról is dönthet, fűti őket a visszavágás vágya az őszi verség után. A férfiaknál megyei derbivel indul a szombati program, a Nyírbátor Kisvárdán vizitál. Petneházi Zsolt, a Nyírbátor szakágvezetője elmondta, hogy a héten betegségek hátráltatták az edzésmunkát, de ez nem lehet kifogás, az előző szezonban nyerni tudtak Kisvárdán és most is hasonló eredményben bizakodnak.

Tisztes helytállás a cél

A Tiszavasvári a Berettyóújfalut fogadja, Hadas Sándor, a hazaiak mestere nem kertelt, csak a győzelmet tartja elfogadható eredménynek. A kiesőjelölt Fehérgyarmat a bajnokaspiráns Hatvan otthonában lép pályára, Török Péter, a gyarmatiak edzője bízik a tisztes helytállásban.

– BB –
hirdetés