Csak az egyikőjük másolta az előző hetet

Fenyőfalvi Csabáék (labdával) jól védekeztek
Fenyőfalvi Csabáék (labdával) jól védekeztek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor, Sényő – A bátori edző elégedett, a sényői szerint lezárhatták volna a meccset.

A Sényő azok után, hogy megverte a Szolnokot és edzőmeccsen a Szparit is, az NB III. múlt hétvégi fordulójában 3–1-re kikapott a sereghajtó DVTK II. otthonában.

– Viszonylag jó első félidő után vezettünk egy nullára, majd a második játékrészre egy teljesen más Sényő jött ki, és ahelyett, hogy lezártuk volna a mérkőzést, felhoztuk a „gyerekeket”, akik teljesen megérdemelten fordították meg a mérkőzést – mondta Fiumei Viktor, a Sényő edzője. – Ameddig nem tudjuk az ilyen jellegű, „kötelező” meccseket megnyerni, addig hiába gyűjtünk nagy skalpokat. Most is bebizonyosodott, hogy ebben az osztályban nincs előre lefutott találkozó.

A Nyírbátor épp a DVTK elleni győzelem után aratott újabb sikert, ezúttal az ­ESMTK vendégeként nyert 1–0-ra.

– Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk a forduló előtt még listavezető, kilenc mérkőzés óta veretlen EMSTK otthonában – értékelt Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor edzője. – Az első nagy lehetőség előttünk adódott, már az ötödik percben, aztán volt a mi kapusunknak, a felnőttmeccsen debütáló Kócs Ádámnak is nagy bravúrja. Ezt követően nagy gólszerzési lehetőség nem alakult ki.

Nagy szívvel játszottak

– Meddő mezőnyfölényben ­játszott az ESMTK, mi szervezetten védekeztünk, az elmúlt héthez hasonlóan gyors kontrákra próbáltunk építeni – tette hozzá. – A gólunkat egy nagyon formás ellentámadásból szereztük meg. Fegyelmezetten, nagy szívvel küzdöttünk, ilyen hozzáállással megérdemelten hoztuk el a bajnokesélyes otthonából a három pontot.

MKSporthírek


hirdetés