Magyarország

2015.02.09. 10:51

Való Világ: Egymással küzd meg a szerelmespár

Olyan fordult elő, ami a villa történetében soha. Kapaszkodjanak! Egy szerelmes pár fog megküzdeni egymással a következő párbajon. Illetve pont ez az, hogy nem fognak küzdeni, mert szeretik egymást. Mennyi dráma, mennyi érzelem, mennyi csavar.

Olyan fordult elő, ami a villa történetében soha. Kapaszkodjanak! Egy szerelmes pár fog megküzdeni egymással a következő párbajon. Illetve pont ez az, hogy nem fognak küzdeni, mert szeretik egymást. Mennyi dráma, mennyi érzelem, mennyi csavar. Azt RTL II történelmi pillanatként emlegette a soron következő párbajt. Normális esetben két egymást utáló embert láthatunk a stúdióban, most viszont egy szerelmespár fog megküzdeni. Olyan ez, mint az Éhezők viadalában, amikor a végjátékban csak ketten maradtak, ölni egyikük sem akart. Vajon itt is bevetik a trükköt, hogy akkor mindketten vesszenek?

A furcsa párbajra egyébként úgy kerülhetett sor, hogy Edina és Laci büntetést kaptak zugszexért. A villa csoportfelosztása most úgy néz ki, hogy van a Fanni-Dennis és az Edina-Laci páros, Dóri pedig Robin csak lézengenek a sok gerlice között. Robin azonban hirtelen kulcsfigura lett, mert a szuperképessége az, hogy az ő jele duplán számít. A korábban említett zugszex következménye az lett, hogy Edina és Laci megkapta a kendőt és dönteniük kellett, kettőjük közül ki megy párbajra. Edina agyatlanul magára csapta a párbajt jelentő kendőt és kiviharzott. Csak később kezdett el számolgatni és kijött, hogy baj lesz. Lacit mindenki utálja (kivéve őt). Robin is, az ő szavazata pedig kettőt ér. Edina viszont Fannit akarta kivinni, amire elvben meg is lett volna az esélye, de szavazategyenlőség esetén is pórul járt volna, hiszen Dennis védett és ő döntött volna. Mire erre rájöttek, már késő volt. A kiválasztáson pedig be is következett, amitől a szerelmespár tartott, együtt, kéz-a-kézben fognak a stúdióban vonulni, hogy aztán az egyikük végignézze a másik bukását. Borzalom!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!