Csaknem belehalt a szexjátékba egy orosz férfi (18+)

Csaknem belehalt a szexjátékba egy orosz férfi (18+)
© Illusztráció: getty images
Oroszország – Csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg egy kazányi fiatalember életét, aki szívrohamot kapott, miközben bilincsbe verve korbácsozták egy szabadulószobás szexjáték közben

A pórul járt férfi a kedvesétől kapta születésnapi ajándékba az Oroszországban is egyre népszerűbb escape-játékra szóló belépőt, amelyen egy baráti párral négyesben vettek részt. A fiatalember eleinte sikerrel teljesítette a feladatokat, a barátai szerint élvezve a megpróbáltatásokat.

Ám amikor egy sötét szobában az ágyhoz bilincselték, és horrorfilmekbe illő hanghatások kíséretében korbácsolni kezdték, váratlanul rosszul lett. A riasztott mentősök megállapították, hogy infarktusa van, és kórházba szállították, bár ez utóbbi szintén kalandosra sikerült, mivel a bilincsek kulcsa elveszett a nagy kavarodásban.

A gyors beavatkozásnak köszönhetően most már jobban van, ám az orvosai figyelmeztették, hogy a jövőben óvakodjék az ilyen jellegű extrém fizikai és lelki megrázkódtatásoktól – írja a RIA Novosztyi.

– Palkó István –


Nehéz eldönteni, hogy az apa, vagy a lánya élt át kínosabb pillanatokat, viszont most az ő sztorijukon mulat a net. Az apa telefonon vonta kérdőre a lányát, Emily-t, miután felfedezte a különös tárgyat az ágyon heverni. Egyből arra gondolt, hogy valamiféle szexuális segédeszköz lehet. - Ez und...

Címkék: , ,hirdetés