Családi ház gyulladt ki Jándon – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. március 16-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy családi ház nappalija és konyhája, a tűz a tetőszerkezet részére is átterjedt pénteken, a késő esti órákban Jándon, a Tisza úton. A konyhában lévő 11,5 kilogrammos PB gázpalack felrobbant, az ott lakók időben elhagyták az épületet, így személyi sérülés nem történt. A vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják, az ott lakók elhelyezéséről gondoskodtak.

Az útról lesodródott és fának ütközött egy személygépkocsi péntek délelőtt Záhonyban, az Újélet utcában. A jármű vezetője könnyebben sérült. A város hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi péntek délután Fehérgyarmaton, az Állami Gazdaság lakótelep közelében. A balesetben egy ember sérült meg. A város hivatásos tűzoltói a járművet áramtalanították, kerekeire visszaállították és a forgalmi akadályt megszüntették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés