Családi körben a kosárpályán

Családi körben a kosárpályán
A Farkasinszki-família mind a négy tagja érintett volt azon az NB I. B csoportos női kosárlabda-mérkőzésen, amelyen a házigazda Nyíregyházi FSE-NYKS negyven pontos győzelmet aratott a gyöngyösiek ellen. 

Az újabb, ezúttal részleges bírósztrájk miatt a nyíregyházi női NB I. B csoportos kosárlabda-mérkőzésre küldött játékvezetők lemondták a vasárnapi délutáni mérkőzésen való részvételt. Az ellenféllel, a gyöngyösiekkel történt egyeztetés után Farkasinszki Gyula és fia, Farkasinszki Gábor fújta a sípot.

Így aztán a Farkasinszki-család mind a négy tagja érintett volt az összecsapáson, hiszen Orsolya a pályán volt érintett, a csapat edzője pedig nem más, mint Farkasinszki Gyuláné. A kötődés ellenére az alkalmi sporik közmegelégedésre tették dolgukat, nem rajtuk múlott a negyven pontos különbség, egyszerűen ennyivel jobb volt a házigazda.

Nyíregyházi FSE-NYKS–Gyöngyös 120–80 (24–18, 30–29, 33–22, 33–11)
Főiskola, 50 néző, v.: Farkasinszki Gy., Farkasinszki G.

NYFSE-NYKS: Gáspár 21, Kaskötő 17/6, Tatai Tímea, Réti 10, Farkasinszki O. 38/3. Csere: Fülöp A. 8/6, Ignéczi 9, Tóth K. 8, Páll V. 6, Földesi, Gömze 2, Ujvári 1. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

 

– Bodnár Tibor –
hirdetés