Családi körben – Tiszavasváriban

A labda magasan, Kiss Gábor edző viszont nem szeretné, ha a Vasvári alacsony nívón teljesítene
A labda magasan, Kiss Gábor edző viszont nem szeretné, ha a Vasvári alacsony nívón teljesítene - © Fotó: Pusztai Sándor
Tiszavasvári – Az Apagyról érkezett Kóka Krisztián immár testvérével, Róberttel futballozhat egy csapatban.

Volt jobb, és Tiszavasváriban azért törik magukat, hogy legyen is jobb. A megyei első osztályú futball­egylet az előző bajnoki évadban felettébb magasra jutott, konkrétan harmadik helyig „mászott fel” a tabellán.

Ősszel már kevésbé haladt ilyen jól Kiss Gábor legénysége, amely a tizedik pozícióból kénytelen nekiugrani a tavaszi folytatásnak, remélve, hogy sikerül feljebb kapaszkodni.

Ketten távoztak

– Mindenképpen jobban szeretnénk szerepelni annál, mint amit az idény korábbi szakaszában mutattunk. A felkészülés során eddig elvégeztük a tervezett munkát, de van még teendőnk a rajtig – szögezte le lapunk érdeklődésére Kiss Gábor, a Tiszavasvári edzője,.

Ketten már egészen biztosan nem lesznek részesei az előrelépést célzó akciónak, mivel Ujj Levente és Demkó Bence távozik, egyelőre még kérdéses, hová…

Egyetlen újonc

Az egyetlen új szerzemény a huszonkilenc esztendős Kóka Krisztián, aki kis túlzással családi körben futballozhat tovább: az Apagyról érkezett védekező középpályás testvére, Kóka Róbert ugyanis már huzamosabb ideje vasvári színekben játszik. Testvériesen feloszthatják a jövő feladatait a pályán.

KM-KT
hirdetés