Családi napot rendeznek Nyírturán, Nyíregyházán

Családi napot rendeznek Nyírturán, Nyíregyházán
© Illusztráció: KM-archív
Nyíregyháza, Nyírtura – Porcelánbaba-kiállítás és habparty is szerepel a pénteki programban.

Családi napot rendeznek június 8-án, pénteken a Tündérkert Keleti Óvoda Százszorszép Tagintézményében.

– Délelőtt kilenc órakor kezdődik a „tehetségkavalkád”, majd a Vöröskereszt helyi szervezete tart egy rövid bemutatót az óvodásainknak, ezután a borbányai Petőfi Sándor Általános Iskola tanulóinak drámaelőadása következik, délután pedig a szülőket várjuk egy közös főzésre.

– Egész nap megtekinthető lesz egy porcelánbaba-kiállítás, amely az óvodai dolgozók otthoni gyűjteményeinek darabjaiból áll majd össze – tájékoztatta lapunkat Lengyel Tamásné Szabó Mónika, a Tündérkert Keleti Óvoda Százszorszép Tagintézményének vezetője.

Pénteken a Nyírturai Móra Ferenc Általános Iskola is családi napot szervez, ennek részleteiről Vass Edit intézményvezető informált.

Legek versenye

– Reggel már elkezdődik a főzés, amiből a szülők is aktívan kiveszik majd a részüket, ezután a Talentum Alapítvány programjai következnek – részegszemüveg kipróbálása, totó az egészségvédelemről –, majd a Nyírpazonyi Nők Klubjának jóvoltából festhetnek, horgolhatnak, valamint tésztát gyúrhatnak a családi nap résztvevői.

– Lesz rendőrségi bemutató, kerékpárverseny és „legek versenye” is, majd a 15 órakor kezdődő habparty vet majd véget a szórakozásnak – sorolta Vass Edit.

KM
hirdetés