Borsod-Abaúj-Zemplén

2013.04.18. 13:53

A közbiztonság volt a téma

Miskolc - Szerkesztőségünk vendége volt tegnap dr. Bogyay Ferenc ezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője, Csóra György, a megyei polgárőr szövetség elnöke és Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője, valamint Szabó Péter, a Miskolci Egyetem gépészmérnöki- és informatikai kara hallgatói önkormányzatának kollégiumi ügyekért felelős tagja.

Miskolc - Szerkesztőségünk vendége volt tegnap dr. Bogyay Ferenc ezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője, Csóra György, a megyei polgárőr szövetség elnöke és Vincze Csaba, a Miskolci Önkormányzati Rendészet vezetője, valamint Szabó Péter, a Miskolci Egyetem gépészmérnöki- és informatikai kara hallgatói önkormányzatának kollégiumi ügyekért felelős tagja. Vendégeinkkel a miskolci közbiztonság helyzetéről beszélgettünk, előkészítendő egy, a közeljövőben ugyanebben a témában megrendezendő lakossági fórumunkat.


Miskolc - A statisztika és a közbiztonságérzet köszönő viszonyban sincs egymással. Miért?

Miskolc - Nem várhatjuk ölbe tett kézzel, hogy mások őrizzék meg javainkat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!