Kisvárda Master Good

2019.10.01. 08:51

Szép foci volt, de pont nélküli

Kimaradtak a kisvárdai helyzetek, a Fradi értékes három ponttal gazdagodott.

Claudiu Bumba is bemutatkozhatott az élvonalban

Forrás: nso.hu

A Fradi az Fradi! A ferencvárosiaktól kikapni egy nullra az Üllői úton, az bizony nem szégyen. Ám úgy kikapni, miként az a kisvárdaiakkal történt vasárnap, az már bosszantó.

Változások a kezdőben

Miriuta László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője alaposan megforgatta a korábbi kezdőt, hiszen Sztavrosz Cukalaszra eltiltás, Roman Karaszjukra sérülés miatt nem számíthatott a Fradi egykori kedvence. Erre Cornel Enének a dereka megfájdult, így bajnokin mutatkozhatott be Claudiu Bumba, Hej Viktor pedig több mint egy év után szerepelt a kezdőben.

Így várta a meccset a kisvárdai alakulat, amely nem ijedt meg a hazaiaktól. Higgadtan, taktikusan játszottak a szabolcsiak, és három hatalmas ziccert hibáztak el. És milyen a sors, a meccs hajrájában Leandro jól eltalált lövésével nyert a Fradi.

– Szomorú vagyok, mert ha rúgunk hármat-négyet a Fradi­nak, akkor most boldogok lennénk. Játszottunk egy nagyon jó meccset, szervezetten, fegyelmezetten futballoztunk. Ott voltak a helyzeteink, amiket be kellett volna rúgni vagy fejelni. Kimaradtak, mit lehet ilyenkor mondani?

Kimaradtak a nagy lehetőségek

– Szünetben arra hívtam fel a figyelmet, hogy bátrabban játsszunk, támadjunk, hinni kell a győzelemben, mert vasárnap nem volt jobb a Fradi – folytatta Miriuta László.

– Meg is voltak a lehetőségeink, ám nem sikerült a kapuba találni. Szépen játszottunk, ám sajnos hétfőtől már senki sem fog arra emlékezni, hogy milyen jól focizott a Kisvárda az Üllői úton. Az viszont ott marad a tabellán, hogy a három pontot a Ferencváros kapta.

Szombaton hazai pályán játszanak Lucasék, a Zalaegerszeg ellen jó lenne megismételni az Üllői úti játékot, ám értékesített helyzetekkel.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában