Csatornába zuhant egy személygékocsi

Csatornába zuhant egy személygékocsi
Csatornába zuhant egy személygékocsi
Egy személygépkocsit vettek észre az út mellett folyó csatornában a Gávavencsellő-Tiszabercel-Buj kereszteződésben pénteken hajnalban.

Az üresen talált jármű az éjszaka zuhant a vízbe, vezetőjét és esetleges utasait a katasztrófavédelem bevonásával kereste a rendőrség.

Kilenc óra magasságában befejezték a kutatást, amire azért volt szükség, mert hajnalban a csatornába esett autó körül senkit nem találtak, a nyomok arra utaltak, hogy egy személy a partra mászott, de azt nem lehetett tudni, hogy volt-e még valaki a járműben.

Kimászhatott a sofőr

Sem a csatornában, sem a környékén nem találták meg a péntekre virradóan Buj község közelében vízbe zuhant kocsi vezetőjét. A nyomok alapján a sofőr kimászhatott, az ügyben az Ibrányi Rendőrőrs folytatja az adatgyűjtést.

Fülöp Gergely főhadnagy, a Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense nem sokkal dél után elmondta: a rendőrségen jelentkezett egy férfi, akit azt állítja, hogy ő vezette a csatornába zuhant személygépkocsit. Egyedül utazott a gépkocsiban és nem sérült meg.

A rendőrség tovább vizsgálja a baleset körülményeit.

– Pusztai Sándor, Fullajtár András –
hirdetés