Csehitől megváltak a szalkaiak

A sötét mezes szalkai csapatnak immár Csehi nélkül kell helyt állnia
A sötét mezes szalkai csapatnak immár Csehi nélkül kell helyt állnia
A labdarúgó NB III Tisza-csoport 10. fordulójának beharangozója.

Balszerencsés döntetlenre végzett a mátészalkai együttes az elmúlt fordulóban. Pech helyett inkább tartotta szégyennek és gyalázatnak az ikszet Tóth Zoltán, a szatmáriak szakvezetője. Egygólos vezetésüknél tizenegyest hibáztak, a vendég sátoraljaújhelyiek pedig a hosszabbítás utolsó percében kiegyenlített.

Noha gólt szerzett Csehi Zoltán, hatszor hibázott ziccerben a kapussal szemben. Hétközben a vezetőség döntött: megváltak a 9 bajnokin 2 találatot szerzett 34 éves csatártól, aki valószínűleg román alsóbb osztályú együttesben folytatja pályafutását. Pedig ha marad, vasárnap éppen volt csapata ellen bizonyíthatott volna Hajdúnánáson.     

10. forduló: szakvezetői várakozások

Rakamaz (8.)–Hajdúböszörmény (10.)

Veigli Géza, rakamazi edző: – Annak ellenére, hogy 2–1-re vesztettünk Balkányban, biztató volt a csapat játéka. Galambosi „besárgult”, így ő nem léphet pályára, viszont Baka újra beállhat a sorba. A böszörményiek már képesek voltak a bravúrra, mi még nem, ám az is igaz, hogy ha nyernénk ellenük, az nem ebbe a kategóriába tartozna. Győzni kell, és kész!

Balkány (1.)–Nyíradony (9.)

Mirgai László, balkányi edző: – A héten már rendesen edzett a csapat, bízom benne, hogy ez a játékunkra is kihat. Hajdúböszörményben a rossz kezdés után a második félidőben az igazi arcát mutatta az együttes, így megérdemelten nyertünk 4–2-re. Ha ezt a formát átmentjük, újra győzhetünk. Meszesán eltiltott, Czifrák, Dán, Frida sérült, és Balás sem teljesen egészséges. 

Ibrány (4.)–Balmazújváros (11.)

Németh Károly, ibrányi edző: – Ebben a kiegyenlített mezőnyben nem szabad senki sem lebecsülni. Természetesen a Balmazújvárost is komolyan vesszük, a lehető leghamarabb szeretnénk elfeledtetni a nyíradonyi vereséget. Szeretnénk tovább erősíteni a pozitív hazai mérleget, képesnek tartom arra a csapatot a gyors javításra.

Volán-Sényő (7.)–Berettyóújfalu (13.)

Rubóczki Tibor, sényői játékos-edző: – Kellemetlen úgy veszteni, hogy félórán át kettős emberhátrányban játszunk, jól védekezünk, és a hosszabbítás utolsó percében kapjuk az egyetlen gólt. A balmazújvárosi meccsen kiállított Fiumein és Farkason kívül a három sárgás Pljutyinszkij sem szerepelhet, ezzel együtt bízom a győzelemben.    

Hajdúszoboszló (14.)–Nyírmada (2.)

Szilágyi Bertalan, nyírmadai edző: – Jobb lenne, ha egy a táblázaton hozzánk közelebb álló csapattal találkoznánk, de remélem, hogy a játékosok Szoboszlón is felpörögnek és odateszik magukat. Fekete megsérült, Tóth Sz. és Tóth Zs. felépült, Fejes és Szőke I. eltiltása lejárt, tehát összességében kellemes gondjaim vannak.

Hajdúnánás (6.)–Mátészalka (5.)

Tóth Zoltán, mátészalkai edző: – A Sátoraljaújhely ellen egy szezonra való gólhelyzetet hagytunk ki, ami végül megbosszulta magát. Ha Nánáson azoknak a ziccereknek csak a felét dolgozzuk ki, és annak a feléből gól születik, nagyon elégedett leszek. Balogh J. és Nagy A. sérült, Csehitől megváltunk, a többiekre számíthatok. 

– Ladányi Tóth Lajos –
hirdetés