Cselgáncs-vb – Bor a bronzért küzdhet

A veszetes Bor Barna a brazil David Moura elleni küzdelem végén a budapesti cselgáncs-világbajnokság férfi +100 kilogrammos súlycsoportja elődöntőjében a Papp László Sportarénában 2017. szeptember 2-án.
A veszetes Bor Barna a brazil David Moura elleni küzdelem végén a budapesti cselgáncs-világbajnokság férfi +100 kilogrammos súlycsoportja elődöntőjében a Papp László Sportarénában 2017. szeptember 2-án. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest – A +100 kilogrammos Bor Barna kikapott az elődöntőben, így a bronzéremért küzdhet a budapesti cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.

A 2011-es nyílt vb ezüstérmese negyedik mérkőzésén a brazil David Mourával találkozott, aki kétszer is nyert a Pánamerikai bajnokságon. Kettejük különmérlegében a szintén 30 éves brazil óriás állt jobban előzőleg, mivel mindkét eddig meccsüket megnyerte.

A paksi dzsúdós kiegyenlített csatát vívott vetélytársával, aki 2 perc 20 másodperc elteltével belső combdobást mutatott be rajta, és ipponnal nyert.

A háromszoros Eb-második Bor a bronzmeccsen a szintén brazil Rafael Silvával találkozik, akit eddig hét meccsükön háromszor tudott megverni.

– MTI –
hirdetés