Helyi közélet

2015.07.05. 10:39

Késsel fenyegette a lányokat a debreceni férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Beregből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 4-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával 2015. július 4-én hallgatta ki L. András 31 éves nyírmihálydi lakost. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi előző este Nyírmihálydiban egy korábbi nézeteltérés miatt kapával fejen ütött egy 51 éves férfit, aki életveszélyesen megsérült. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 27 éves debreceni lakost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. július 4-én 2 óra 15 perc körüli időben Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn egy parkban kéretlenül közeledett több lányhoz, majd késsel fenyegetőzött, amikor megkérték, hogy távozzon. Sérülést senki sem szenvedett, az egyik lány a közelben járőröző polgárőröknek szólt, akik értesítették a rendőrséget. A rendőrök a férfit őrizetbe vették, a garázdaságon túl a közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt is felelnie kell, a kést lefoglalták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában