Csempészett cigaretta Vállajon

Csempészett cigaretta Vállajon
© Fotó: police.hu
Vállaj – A vállaji határrendészek egy román házaspár nő tagjának autójában 1400 doboz, a férjében további 3503 doboz csempészett cigarettát találtak – olvasható a rendőrség honlapján.

A vállaji közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2014. szeptember 10-én 5 óra 40 perckor egy román hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedő román állampolgárságú nő. A határrendészek az ellenőrzés alatt átvizsgálták a gépkocsi utas- és csomagterét is és a hátsó üléssor mögött kialakított rejtekhelyen 1400 doboz zárjegy nélküli cigarettát találtak.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A jármű átvizsgálása közben belépésre jelentkezett egy személygépkocsival közlekedő férfi, akiről kiderült, hogy az intézkedés alatt álló asszony férje. A határrendészek a férfi autóját is átvizsgálták, aminek utasterében 3503 doboz cigarettát találtak. A rendőrök a házaspárt és a gépkocsikban talált közel négyszázezer forint értékű cigarettát átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak – adta hírül a police.hu.
hirdetés