A kézírás fejleszti a kreativitást

A verseny egy pillanata
A verseny egy pillanata
Nyírlugos – A megyei verseny felhívja a figyelmet a kézírás fontosságára, szépségére.


Ismét a nyírlugosi Szent Péter és Pál Görögkatolikus Általános Iskola adott otthont a VII. Megyei Szépíró Versenynek, ahol a sajátos nevelési igényű és beilleszkedési, tanulási, magatartási zavarokkal küzdő tanulók vehettek részt. A versenyen tíz iskola mintegy hetven tanulója meg tudta mutatni, hogy tehetséges.

Könyvajándék és oklevél

A tanulók feladata az életkoruknak megfelelő tartalmú és hosszúságú szöveg másolása volt megadott időkereten belül, az értékelésnél elsődleges szempontként a teljes szöveg össz­képét vették figyelembe. A kísérő pedagógusokból álló zsűrinek nem volt könnyű dolga most sem, de sikerült kiválasztani a legszebb munkákat. Az első három helyezettet értékes könyvajándékkal, oklevéllel jutalmazták – olvasható a nyirgorkat.hu oldalon.

A legjobbak

1–2. osztály: Patalenszki Renáta (Szent Piroska Görögkat. Ált. Isk.), 3–4. osztály: Papp Veronika (Szent Miklós Görögkat. Ó., Ált. Isk., Gimn.), 5–6. osztály: Hicsár Vivien (Szent György Görögkat. Ó. Ált. Isk.), 7–8. osztály Fejes Evelin (Báthory Anna Ref. Ált. Isk.), V. kategória: Váraczki Márk (Szent Miklós Görögkat. Ó., Ált. Isk., Gimn.).

KMCsenger.
SZON.HU


hirdetés