A nyírgyulajiak oktatnák a műegyetemistákat

A fehér mezes nyírgyulajiak az Aramis elleni győzelemmel kezdték a bajnoki rájátszást
A fehér mezes nyírgyulajiak az Aramis elleni győzelemmel kezdték a bajnoki rájátszást - © Fotó: Sipeki Péter
Csenger, Nyírgyulaj – A csengeri futsalosok hazai pályán kezdik a rájátszást, a bátoriak szabadnaposak.


Folytatódik a rájátszás a férfi futsal élvonalában. A B csoportban szereplő Nyírgyulaj hétfőn idegenben, a ­BME-BT vendégeként a MAFC-csarnokban lép majd pályára. Az alapszakaszban az idegenbeli meccsen hiába szerezte az első gólt a gyulaji alakulat, a műegyetemisták fordítottak, és 5–1-re nyertek. A nyírbátori találkozón sikerült visszavágniuk a nyírségieknek, és 6–1-re diadalmaskodtak, Kántor Tamás háromszor is megrezgette a vendégek hálóját.

Győzni szeretnének

A rájátszást pályaválasztóként kezdte Lovas Norbert együttese, és 3–1-re legyőzte az Aramist. A BME Szombathelyen rajtolt, mégpedig 3–1-es vereséggel. Hétfőn este háromesélyes találkozó elé néznek a felek, remélhetőleg a gyulajiak fognak majd örülni a lefújást követően.

Az NB II.-ben most indul a rájátszás. A Keleti csoportban a Csenger a felsőházban érintett. Az alapszakaszt a negyedik helyen záró Szamos-partiak azt a Kartalt fogadják, amelyik előttük zárta a pontvadászat első körét. Érdekes, hogy egymás ellen vendégként voltak eredményesek a felek, hiszen Csengerben a Pest megyeiek 3–1-re, Kartalon a mieink 8–5-re nyertek. Remélhetőleg a hétfőn este Csengerben 19 órakor kezdődő találkozón hazai siker fog születni.

Csengeri előmeccs

Az alsóházban öt csapat érintett, a Nyírbátor az első körben szabadnapos. A regionális bajnokságban a Csenger Futsal Beregvidék előmeccset játszik az NB II.-es csapat fellépésénél, 17 órától az Ózd lesz a vendég. Újfehértón a Nagycserkesz a Geszterédet látja vendégül (18.30), a Continental Arénában a Blue Sharks a Flamingó csapatát fogadja (20). A Levelek Mádon, a Gyulaháza pedig Miskolcon lép pályára.

KM

Címkék: , ,


Csenger.
SZON.HU


hirdetés