Bomba robbant Szalkán: elkapták a listavezetőt!

Akt.:
Bomba robbant Szalkán: elkapták a listavezetőt!
© Fotó: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Vasárnap a megye nagy részén eltűnt a köd, így valamennyi meccset lejátszottak a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban.

A Gyulaháza pontot rabolt Naményban, míg az ecsediek hármat vittek haza Csengerből, a Nyírgyulaj, a Mándok hazai pályán örülhetett győzelemnek. A bombameglepetés Mátészalkán született, a hazaik a hírek szerint potyagóllal, de legyőzték az ibrányiakat. Ami a potyát illeti, Halászban is ilyen találat döntött.

Tiszavasvári–Baktalórántháza 3–1 (0–1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Takács.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., (Huszti), Bakos, Bodnár, Lajos, Lakatos, Száraz, Tóth, (Szabó), Szolyka G., Ujj, Bolega. (Bolgár). Edző: Nagy István.

Baktalórántháza: Borkó – Pénzes, Kántor, (Fábri), Csordás, Kozma, (Nagy), Toldi, Molnár, (Balogh), Ráti, Lakatos, Rakóczi, Sitku. Edző: Gebri Pál. A köd leple alatt szerezte meg a győzelmet a vasvári együttes.

Gól: Ujj, Bolega, Szolyka T., illetve Molnár. Ifi: 4–3.

Nagy István: –Gratulálok a csapatnak a mentális tartáshoz, illetve a taktikailag érett játékhoz. Külön gratulálok Szolyka Tomi első megye egyes góljához.

Gebri Pál: – Erre is, csak a mi csapatunk képes. Egy agyonnyert első félidő után, képesek voltunk feltámasztani a hazaiakat.

Mátészalka–Ibrány 1–0 (0–0)

Mátészalka, 100 néző, v.: Tordai.

Mátészalka: Somogyi – Szántó (Farkas), Hevele (Csák), Barnucz, Lyáh (Tóth P.), Petrohai, Bodó, Magyari, Ozsváth (Makszim), Tempfli, Simonka. Edző: Tempfli Imre.

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh G., Kiss T., Csáki, Somogyi T., Szabó M., Kovács G., Jeddi, Somogyi M. (Pápa), Pócsi. Edző: Madalina György. A lelkes hazaiak bravúrgyőzelmet arattak.

Gól: Barnucz. Kiállítva: Petrohai (79.), ill. Majoros (19.)

Tempfli Imre: – Elsősorban nagyon büszke vagyok a fiúkra, nagyon jó hozzáállással, teljesen megérdemelten szereztünk meg a három pontot. Igaz, a gólnál volt egy kis szerencsénk, ettől függetlenül gratulálok a fiúknak!

Madalina György: – Fájó vereséget szenvedtünk egy olyan mérkőzésen, ahol végig jobbak voltunk az ellenfelünknél, még úgy is, hogy hetven percet emberhátrányban játszottunk, ráadásul egy potyagóllal kaptunk ki.

Vásárosnamény–Gyulaháza 2–2 (1–0)

Vásárosnamény, 250 néző, v.: Veres.

Vásárosnamény: Kasza – Nagy D., Puskás, Tóth M., Nagy M., Deskó, Filep, Bancsi (Bartha), Lakatos I., Schmidt, Ács (Danku). Edző: Dudás Zoltán.

Gyulaháza: Bandor – Lakatos T., Horváth M., Tóth F., Bacsó, Éles, Kozma, Szabó Cs. (Bardi B.), Gáti (Juhász), Kovács B., Lévai. Edző: Bardi Gábor. A hazaiak azt hitték 2–0–nál, hogy megnyerték a meccset és nem így lett.

Gól: Filep 11-esből, Puskás, ill. Éles, Kozma. Ifi: 5–1.

Dudás Zoltán: – Nem hiszem el, hogy megint véghez tudtunk vinni egy olyan „csodát”, hogy kettő nulláról egy agyonnyert meccset ikszre hozunk, ami nekünk vereséggel ér fel. Ez most már megmagyarázhatatlan. A játékosok nem cáfoltak rám, nekem lett igazam.

Bardi Gábor: – A mérkőzés nagy részében a Vásárosnamény akarata érvényesült. El kell ismernem, kettő nulla után el is dönthették volna a mérkőzést. A semmiből lőttünk egy gólt, feltámadtunk, kiegyenlítettünk és volt esélyünk a mérkőzést megnyerni. Nem szidom a játékvezetőt, megbeszéltük, hogy mindketten megnézzük a videofelvételt és eldöntjük, hogy jogos tizenegyestől fosztott–e meg minket a kilencvenharmadik percben vagy nem. Filep Sándor polgármester úrnak, barátomnak, utólag is boldog születésnapot kívánok!

Nyírgyulaj–Balkány 3–1 (2–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Paráda.

Nyírgyulaj: Oláh – Tóth B., Orosz, Fekete (Nagy B.), Haburcsák, Mezei (Vass), Siska, Lovas, Erdei Z. (Kántor), Oxi, Török. Edző: Lukács Tibor.

Balkány: Tóth D. – Kállai (Viscsák), Bogdanovic, Csehil, Ohár (Oniszyko), Tóth Z., Potornai, Vajda, Posta (Huszár), Hamar (Erdei F.), Gelsi. Edző: Mirgai László. Egyenlő erők küzdelme zajlott a mezőnyben, de a jó helyzetek alapján a hazaiak megérdemelt győzelmet arattak.

Gól: Siska, Haburcsák, Török, ill. Bogdanovic. Kiállítva: Tóth Z. (85. – Balkány) Ifi: 6–0.

Lukács Tibor: – Győzelmi kényszerünk nagyban befolyásolta a játékunk minőségét, de így is megérdemelt győzelmet arattunk.

Mirgai László: – Sajnos bármit teszek, nem tudok jobb védelmet kiállítani hétről–hétre, hiába cserélgetem az embereket. Ezt az ellenfelek is tudják és nagyon jól kihasználják. Hála istennek, már csak egy mérkőzés van hátra. Ilyen balszerencsés fél szezonom még nem volt, amióta edző vagyok.

Nagyhalász–Kisvárda II 2–1 (0–1)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Papp F.

Nagyhalász: Dukát – Barzó, Balogh N,, Hudák, Kató (Mátrai N.), Gégény (Reinaldo), Varga D., Nagy N. (Ludánszki), Barta Z., Tóth G. Játékos-edző: Ludánszki István.

Kisvárda II: Cserepko – Lukancsuk, Országos, Elek, Kovácsréti (Kimich), Szőr, Gyüre T., Melnyik, Kmil, Hej, Parstvanija (Abov). Edző: Erős Gábor. A hazaiak győzelemmel búcsúzott erre az évre közönségétől.

Gól: Nagy N., Barzó, illetve Szőr. Ifi: 9–0.

Ludánszky István: – Mindkét együttesnek nagy gratuláció jár, az egyik csapat a futballban, a másik harci szellemben nyújtott kimagasló teljesítményt. Ma akárhogy is akartunk, minden mutatóban alul maradtunk, kivéve egyet.

Erős Gábor: – Nagyon nehéz ilyenkor hármit is mondani, sajnálom a srácokat mert hatalmasat küzdöttek. Sajnos a foci az ilyen. Úgy gondolom, hogy a hazai csapat a döntetlennek is örült volna, nem hogy a győzelemnek.

Mándok–Fehérgyarmat 3–1 (1–1)

Mándok, néző, v.: Homonai.

Mándok: Csáki – Kohutka, Ari, Bátyi (Bodnár), Baglyos (Tudja), Szabó T., Buda (Nagy K.), Pallai, Vezhdel (Győri K.), Ryavoriv (Hidi), Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Fehérgyarmat: jakocsk – Gál, Popovics, Farkas S.(Imre M.), Veress, Barta, Istenes (Imre Zs.), Antal, Szatke, Mócsán, Dascal (Lengyel). Edző: Siti Ferenc. A hazaiak ugyan nem sziporkáztak, ám így is otthon tartották a három pontot.

Gól: Baglyos, Vezhdel, Bodnár illetve Dascal. Ifi: 5–0.

Kiss Gábor: – Azt tudtuk, hogy előbb utóbb mérsékeltebb teljesítményt fogunk nyújtani, azonban ez így is elegendő volt egy megérdemelt győzelemhez.

Siti Ferenc: – Ki-ki meccs volt, Mándok igazolta jó hírét viszont végig pariban voltunk, sajnos a döntő gólt ők szerezték. Ilyen se fordult még velem elő, hogy játékosaimat a vereség ellenére vállon kell hogy veregessem.

Csenger–Nagyecsed 0–2 (0–1)

Csenger: Juhász – Péter (Almási), Vereytsi, Stef, Mona, Orosz (Katona), Kövesligeti (Császár), Pálfi, Osváth, Gál (Bodó), Lázin (Mosdóczi). Edző: Csík Tibor.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó (Bodogán), Marinas, Bulyáki, Kóka, Dobos, Erdős, Roszel (Bolyáki), Török, Nyíregyházi (nyíri). Edző: Ádámszki Róbert. A jobb csapatot alkot ecsediek kihasználták a hazaiak orbitális hibáit és megérdemelten szerezték meg a három pont.

Gól: Marina, Bulyáki. Ifi: 34–1.

Csík Tibor: – Sajnos ez a valós helyzet, a két csapat közötti különbség. Mi szenvedünk az egyéni hibák miatt.

Ádámszki Róbert: – Több góllal, is nyerhettünk volna, de ne legyünk telhetetlenek. Idegenben győztünk, ezért gratulálok a csapatnak.

A Tarpa–Tiszakanyár a mérkőzés 3–2–es állásnál a szünetben köd miatt félbeszakadt.

A bajnokság állása

1 . Ibrány 13 9 3 1 36-7 29
2. Nagyhalász 13 8 2 3 32-21 26
3. Nagyecsed 13 8 2 3 25-22 26
4. Tarpa 13 8 – 5 30-24 24
5. Tiszakanyár 13 7 12 5 26-28 22
6. Mándok 13 6 4 3 26-12 22
7. Nyírgyulaj 13 5 5 3 24-16 20
8. Fehérgyarmat 13 5 5 3 26-22 20
9. Vásárosnamény 13 5 2 6 29-28 17
10. Baktalórántháza 14 5 2 7 24-28 17
11. Kisvárda II 13 4 5 4 21-17 17
12. Balkány 13 4 4 5 23-28 16
13. Csenger 13 3 2 8 19-30 11
14. Mátészalka 13 3 2 8 19-29 11
15. Gyulaháza 13 2 3 8 14-32 9
16. Tiszavasvári 14 2 – 12 16-46 6Csenger.
SZON.HU


hirdetés