Fejlemények a böszörményi baleset ügyében

Fejlemények a böszörményi baleset ügyében
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – A hajdúböszörményi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek – olvasható a police.hu-n.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 22 éves férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett június 12-én 14 óra 30 perc körül Hajdúböszörményben. A közleményből kiderül: a csengeri sofőr a Mátyás Király körút és Téglási utca kereszteződésében, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblánál megállt a gépkocsijával, majd a Téglási utcára kanyarodott, miközben nem biztosított elsőbbséget, és összeütközött a kerékpárúton, jobbról, szabályosan közlekedő biciklissel. Az ütközés során a 15 éves fiú elesett, és súlyos sérülést szenvedett.

bbFotó: police.hu

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság a közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.Csenger.
SZON.HU


hirdetés