Hősies csengeri helytállás a ragadón

Csenger, Nyírgyulaj – A Nyírgyulaj a sereghajtó otthonában jó eséllyel pályázik a három pontra.

Visszatekerik az idő kerekét az élvonalban érdekelt együttesek. A november derekán elodázott hetedik kör mérkőzéseivel folytatják a programot hétfőn, így a Nyírgyulaj is, amely a sereghajtó Bőny vendégeként próbál közelebb férkőzni az élcsoporthoz. A nyírségiek pillanatnyilag az ötödik helyen posztolnak, ugyanakkor csupán négy pont a hátrányuk a harmadik Haladással szemben. Növeli esélyeiket, hogy a kisalföldi legénység tizenkét fellépése közül egyet tudott megnyerni, mindazonáltal idegenben egyáltalán nem egyszerű a remélt három pont begyűjtése.

A sérülésektől és eltiltástól sújtott NB II-es csengeri legénység papíron rangadót vívott péntek késő este, a tengernyi hiányzó miatt azonban jelentősen megcsappant reménnyel lépett színre jó erőkből álló Dunakeszi otthonában. Ehhez képest – a meccs egyes szakaszaiban soha nem látott összetételben játszó – látogatók több, mint hősies helytállást produkáltak. Olyannyira, hogy a szünetben, sőt két perccel a befejezés előtt is 4–3-ra vezettek. A Szilágyi-gárda tagjai hevesen reklamálták a Pest megyeiek egyenlítő gólját, amikor a fekvő Juhász Sándor kezéből rúgták a hálóba labdát, márpedig ez a szituáció meglehetősen döntőnek bizonyult. Az utolsó pillanatokban ugyanis fordított a Dunakeszi, amely a kockáztató Csenger üresen hagyott kapuját is bevette, bebiztosítva győzelmét – kialakítva az összkép alapján nem éppen reális különbséget.

– KM –


Futsal
NB II. Keleti csoport, 18. forduló

Dunakeszi–Csenger Futsal 6–4 (1–2)

Dunakeszi, 400 néző, v.: Gál P., Futó T.

Csenger: Juhász S. – Pankotai I., Rigó A., Pálfi I., Osváth S. Csere: Szabó J. (kapus), Juhász F., Fejes J., Mona Á., Hornyák B. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Pankotai I. 3, Rigó A.Csenger.
SZON.HU


hirdetés