Ismerőse laptopjából ellopta az sd kártyaolvasót és a memóriakártyát egy ököritófülpösi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Ismerőse laptopjából ellopta az sd kártyaolvasót és a memóriakártyát egy ököritófülpösi férfi – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2017. december 17-én elfogtak Csengersima belterületén egy 43 éves román állampolgárt. Ellene az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodája a román hatóságok kérésére vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a külföldi férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 21 éves ököritófülpösi lakos ellen. A férfi 2017. december 17-én 19 óra 30 perc körül egyik ököritófülpösi ismerősénél tartózkodott, akinek laptopjából eltulajdonított egy sd kártyaolvasót és a benne lévő memóriakártyát. A bejelentést követően a Csengeri Rendőrőrs munkatársai a férfinél az eltulajdonított tárgyakat megtalálták és visszaadták a sértettnek. A rendőrök a férfit gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –Csenger.
SZON.HU


hirdetés