Nyíregyházi KC – Nem nézik, ki az ellenfelük

Erdős Zoltán
Erdős Zoltán - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyházai – A tavaszi idényt az utolsó előtti helyről kezdte meg a Nyíregyházi KC NB I.-es csapata.

Az erősítéseknek is köszönhetően azonban a gárda megnyerte első öt mérkőzését, és fordulóról fordulóra feljebb kapaszkodott a tabellán, jelenleg a hatodik pozícióból várja a folytatást a megyeszékhely csapata. Az eddigi sikerekből derekasan kivette a részét az egyik téli szerzemény, a Nyíregyházához ezer szállal kötődő Erdős Zoltán, akit a szakvezetés a szomszédos Debrecenből csábított haza. Az átlövő rövid idő alatt a csapat vezére lett, és az eddigi huszonhat találatával is bizonyította, hogy érdemes volt hazahívni.

Fiatalokkal foglalkozik

– Másfél év után örömmel tértem haza, hiszen szinte minden ehhez a városhoz köt. Hosszú távú céljaim is Nyíregyháza mellett szólnak, a jövőmet is itt képzelem el, már most is foglalkozok gyerekekkel, a Bem-iskola U12-es csapatát edzem – mondta Erdős Zoltán.

Minden pont számít

– Szinte zökkenőmentes volt a beilleszkedésem, hiszen a csapat legtöbbjével együtt nevelkedtem és a korosztályos csapatokban együtt játszottunk, de a többiek sem voltak ismeretlenek. A támadásban hasonló feladataim vannak, mint Debrecenben, viszont védekezésben többet számít rám a szakvezetés, mint előző csapatomban. Ennek örülök, mert így tudom legjobban kamatoztatni képességeimet, a rendezetlen védelem elleni támadás az egyik erősségem.

– Valóban jól rajtoltunk, de nekünk minden pont számít, ezért nem is nézzük, ki az ellenfelünk, minden mérkőzést meg akarunk nyerni.

BBCsenger.
SZON.HU


hirdetés