Új játékosokkal a Fradi ellen

Makszim Szkorov (balról) és Alekszandr Slivcsenko nem akármilyen meccsen, a Fradi ellen debütálhat
Makszim Szkorov (balról) és Alekszandr Slivcsenko nem akármilyen meccsen, a Fradi ellen debütálhat - © Fotó: tudósítónktól
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Eldőlt, hogy a Csenger biztosan a felsőházi rájátszásba jutott, így Kecskeméten nem kell izgulnia.


A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata semmit nem szeretne a véletlenre bízni. A nyírségi egyesület vezetése a bajnokság legfontosabb szakasza előtt acélosította a keretet, mégpedig két ukrán légióssal. Sőt, elképzelhető, hogy hamarosan trióvá bővülhet a keleti országból érkezett kontingens létszáma. Ami hivatalos, a hétfőn (kezdés: nyírbátori sportcsarnok, 18 óra) esedékes Ferencváros elleni soros hazai bajnoki mérkőzésen akár már bevethetik a huszonhat éves, Makszim Szkorovot, valamint a huszonkét éves Alekszandr Slivcsenkót. Szkorovról annyit feltétlenül érmdes megjegyzem hogy első osztályú ukrán klubokban is megfordult. Az alapszakasz hajrájában jól jön a segítség, annál is inkább, mert a Lovas-legénység tagjai közül többen sérüléssel bajlódnak. A hatodik helyen tanyázó házigazda egyébiránt éppen a Fradit előzi a tabellán, tehát kiélezett találkozó jósolható.

Ugyanakkor a Csenger NB II.-es együttesének Kecskeméten lesz jelenése – a tét pedig immár csak annyi, hányadik helyen masíroz tovább a felsőházi rájátszásba. Oda, ahol majd a tabella első hat csapata küzd az érmekért. A hírös városiak ugyanis péntek este elbukták a Rubeola Csömör ellen korábban elhalasztott fellépésüket, így biztossá vált, hogy két fordulóval az alapszakasz zárása előtt már nem előzhetik meg a szatmáriakat. Szilágyi Sándor ötödik pozícióban táborozó legénysége ugyanis hét ponttal szerzett többet, mint a pillanatnyilag hetedik Kecskemét, eme különbség ugyebár ledolgozhatatlan. Így igazán felszabadultan játszhatnak Juhász Sándorék, amiből valami szép is kisülhet.

KM

Címkék: , ,


Csenger.
SZON.HU


hirdetés