Csillagokat láttunk

Csillagokat láttunk
A Megasztár harmadik adása talán minden eddiginél sikeresebb volt. Ezt bizonyította a szombat esti nyíregyházi koncert is, ahol a dalok szünetében a tinik visítása töltötte be a nézőteret.  video

Már biztosan megszokták, hogy a Kelet-Magyarország hétről-hétre színvonalas programokra invitálja Önöket. Ezúttal sem volt másképp, a szombati Megakoncert sem okozott csalódást. Itt volt mindenki, aki számít, s a fiatalok igazán beleadtak apait- anyait.

Látszott rajtuk, imádnak énekelni, örültek, hogy itt lehettek, s hogy több ezres közönség várta őket Nyíregyházán. Rockosan indult az este, a lányok sem idegenkedtek a keményebb dallamoktól. Először a svéd akcentussal, no meg vörös hajzuhatagával hódító Hoffmann Mónika énekelt magyarul, s csendesítette el a csápoló tömeget.

Kontor Tamást sikítva fogadták a lányok, még tőle is nagyobb ovációt kapott a legifjabb titán, Puskás Péter. A két srác saját dalát is elhozta a nyíregyházi közönségnek, s mindketten sikert is arattak a slágergyanús nótáikkal. Aki addig nem tudta volna, hogy tapsolni s táncolni is lehet, háromnegyed 10-kor Póka Angélától és Bocskor Bíborkától megtudhatta: buli van.

A közönséget persze nem kellett bíztatni, különösen a sok kisgyermeket, akik igazán jól szórakoztak a küzdőtéren. Családi esemény lett a koncertből, a kosztümös üzletasszonyoktól, a vidéki házaspárokon át, a szilaj csikóként tomboló tinikig senki nem bánta meg, hogy eljött.

Rúzsa Magdi könnyeket is csalt a szemekbe, majd rögtön néhány oktávot ugorva ő is rockosra vette a figurát. Szabó Eszti pocaklakójával sem kímélte a hangját, semmit nem veszített a lendületéből kismamaként sem. 22 óra után nem sokkal felcsendült az utolsó nóta, a Mindenki, amikor már senki nem bírta megállni egy kis fenékriszálás nélkül.

Reméljük, mindenkinek sikerült a saját csemetéjét kiválasztani a hancúrozó apróságok közül, akiket biztosan nem kellett ringatni ezen az estén! Jó buli volt.

– Pók Viktória –
hirdetés