Csodával határos módon túlélték az országúti balesetet

Akt.:
Csodával határos módon túlélték az országúti balesetet
© Fotó: kiev.segodnya.ua
Kijev – Teljességgel hihetetlen módon élve, sőt csupán kisebb sérülésekkel úszta meg egy ukrajnai család a hátborzongató balesetet, mely során a szalagkorlát felnyársalta a kocsijukat.

A baleset Kijev közelében történt. Egy kisbusz eddig ismeretlen okból áttért a másik sávba, ezért a szemből szabályosan érkező személygépkocsi vezetője elrántotta a kormányt. Az irányíthatatlanná vált kocsi – amelyben a vezető és családja utazott – frontálisan csapódott a szalagkorlát végének, amely szabályszerűen felnyársalta a járművet.

Az eset szemtanúi véres tragédiára számítottak, ám a keresztüllyukasztott autóból a saját lábukon szálltak ki a bennülők. A családapának a karja törött el. A feleségének felszakadt a homloka, míg a 4 éves kislányuknak a haja szála sem görbült: mindössze pár zúzódást szenvedett.


balest
Fotó: kiev.segodnya.ua


A vétkes jármű fékezés nélkül továbbhajtott. Felkutatására nagy erőket mozgósított az ukrán rendőrség. Ha megtalálják a vezetőt, akár szándékos emberülési kísérlettel is megvádolhatják – írja a Szevodnya internetes kiadása.

– Palkó István –

Címkék: , ,hirdetés