Csonti és kukorica volt a ponty délutáni menüje

Erős szélben, esőben, fagyban Kiléptek a tévéből a híres horgászok Csonti és kukorica volt a ponty délutáni menüje Tanácskozás a gyűlésen, takarítás a tó partján Nagyon várták, hogy ismét kint lehessenek A megyei irodában van jegy a főcsatornára is Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Az egyik Dávidnak kilencből kilenc, a másiknak ezüst Nyugalom, semmi felesleges stressz! Két válogatottmeccsen tizenhat találat Napi sportidézet Nem baj, ha találkoznak a portugál emberekkel Sportigazgató? 3 Új edzője van a Békéscsabának Mai sportműsor Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Nem életszerű, mégis ez az igazság Labdarúgás: Megyei III. osztály Konferencia a szakmai igazgatóval Várdaiak a megyei futsaltrónon Marci aranyat ütött Pesten Asztalitenisz Letöltés PDF-ként Terület kijelölése A Ferrari lesz a Mercedes kihívója? A történelem leggyorsabb F1-es autói Bajnok nélkül Kérdések-válaszok Kimi és Robin Csapatok, pilóták Az idei versenyek Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Csillagvirágtúra a parkerdőben Programajánló Kiállítások kastélya Színház- és moziműsor Kvízmegfejtés Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Fogtechnikus Pink is fellép a Szigeten Megújult a málagai Picasso-múzeum Elítéli az erőszakot mindkét fél részéről Göngyölt hús Lassul a 4G elterjedése Izraelben Jézus korabeli tárgyakat mutattak be Garfield a gyerekeknek A szebbik orca Több mint 200 éves Biblia Letöltés PDF-ként Terület kijelölése ZOOM Mutasd a szöveget A 2017. március 23. Csonti és kukorica volt a ponty délutáni menüje Paczári Zsolt az idei szezon első pontyával Fotó: magánarchívum Paczári Zsolt az idei szezon első pontyával FOTÓ: MAGÁNARCHÍVUM NYÍRKÉRCS, NYÍRJÁKÓ. Nagyon várta már a tavasz közeledtét a Nyírkércsen élő 10 esztendős Paczári Zsolt, hiszen a hobbija a horgászat. Az idei első horgászatra végül március 15-én nyílt lehetősége, ráadásul sikerrel zárta a napot a nyírjákói horgásztónál, hiszen nem üres kézzel ment haza. Csalinak 2 csontit és egy szem csemegekukoricát használt, s ez az összeállítás ízlett is annak a 2 kilogrammos pontynak, amelyet végül megfogott a délutáni órákban. Zsolt kiskora óta horgászik, a nagyapja szerettette meg vele ezt a sportot. Amikor csak teheti, kimegy a nyírjákói tóhoz. Szorgalmi időszak idején inkább csak a szünetekben ül ki a tó partjára, de nyáron bizony gyakran kijár, hogy hódolhasson szenvedélyének. KM PreviousNext Paczári Zsolt az idei szezon első pontyával
Erős szélben, esőben, fagyban Kiléptek a tévéből a híres horgászok Csonti és kukorica volt a ponty délutáni menüje Tanácskozás a gyűlésen, takarítás a tó partján Nagyon várták, hogy ismét kint lehessenek A megyei irodában van jegy a főcsatornára is Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Az egyik Dávidnak kilencből kilenc, a másiknak ezüst Nyugalom, semmi felesleges stressz! Két válogatottmeccsen tizenhat találat Napi sportidézet Nem baj, ha találkoznak a portugál emberekkel Sportigazgató? 3 Új edzője van a Békéscsabának Mai sportműsor Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Nem életszerű, mégis ez az igazság Labdarúgás: Megyei III. osztály Konferencia a szakmai igazgatóval Várdaiak a megyei futsaltrónon Marci aranyat ütött Pesten Asztalitenisz Letöltés PDF-ként Terület kijelölése A Ferrari lesz a Mercedes kihívója? A történelem leggyorsabb F1-es autói Bajnok nélkül Kérdések-válaszok Kimi és Robin Csapatok, pilóták Az idei versenyek Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Csillagvirágtúra a parkerdőben Programajánló Kiállítások kastélya Színház- és moziműsor Kvízmegfejtés Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Letöltés PDF-ként Terület kijelölése Fogtechnikus Pink is fellép a Szigeten Megújult a málagai Picasso-múzeum Elítéli az erőszakot mindkét fél részéről Göngyölt hús Lassul a 4G elterjedése Izraelben Jézus korabeli tárgyakat mutattak be Garfield a gyerekeknek A szebbik orca Több mint 200 éves Biblia Letöltés PDF-ként Terület kijelölése ZOOM Mutasd a szöveget A 2017. március 23. Csonti és kukorica volt a ponty délutáni menüje Paczári Zsolt az idei szezon első pontyával Fotó: magánarchívum Paczári Zsolt az idei szezon első pontyával FOTÓ: MAGÁNARCHÍVUM NYÍRKÉRCS, NYÍRJÁKÓ. Nagyon várta már a tavasz közeledtét a Nyírkércsen élő 10 esztendős Paczári Zsolt, hiszen a hobbija a horgászat. Az idei első horgászatra végül március 15-én nyílt lehetősége, ráadásul sikerrel zárta a napot a nyírjákói horgásztónál, hiszen nem üres kézzel ment haza. Csalinak 2 csontit és egy szem csemegekukoricát használt, s ez az összeállítás ízlett is annak a 2 kilogrammos pontynak, amelyet végül megfogott a délutáni órákban. Zsolt kiskora óta horgászik, a nagyapja szerettette meg vele ezt a sportot. Amikor csak teheti, kimegy a nyírjákói tóhoz. Szorgalmi időszak idején inkább csak a szünetekben ül ki a tó partjára, de nyáron bizony gyakran kijár, hogy hódolhasson szenvedélyének. KM PreviousNext Paczári Zsolt az idei szezon első pontyával - © Fotó: magánarchívum
Nyírkérsz, Nyírjákó – Nagyon várta már a tavasz közeledtét a Nyírkércsen élő 10 esztendős Paczári Zsolt, hiszen a hobbija a horgászat.


Az idei első horgászatra végül március 15-én nyílt lehetősége, ráadásul sikerrel zárta a napot a nyírjákói horgásztónál, hiszen nem üres kézzel ment haza. Csalinak 2 csontit és egy szem csemegekukoricát használt, s ez az összeállítás ízlett is annak a 2 kilogrammos pontynak, amelyet végül megfogott a délutáni órákban. Zsolt kiskora óta horgászik, a nagyapja szerettette meg vele ezt a sportot.

Amikor csak teheti, kimegy a nyírjákói tóhoz. Szorgalmi időszak idején inkább csak a szünetekben ül ki a tó partjára, de nyáron bizony gyakran kijár, hogy hódolhasson szenvedélyének.

KM
hirdetés