Csúcsrangadó Nyírkarászban! – “Hé, benne leszünk a tévében!”

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 26. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Orosz Mihály, a Kótaj edzője.

Vasárnap. Rakamaz (2.)–Nagykálló (10.): – A Rakamaz hozza a kötelezőt.

Napkor (15.)–Terem (11.): – Napkori győzelem.

Kállósemjén (9.)–Apagy (7.): – Döntetlenre raknám a tippmixen.

Nyíribrony (12.)–Gávavencsellő (8.): – Jobb csapatnak tartom a Gávavencsellőt, amely elhozza a három pontot.

Újfehértó (5.)–Nyírpazony (14.): – Fut az Újfehértó szekere, de minden sorozat véget ér egyszer.

Nyírvasvári (13.)–GFSE-Oros (16.): – A Nyírvasvári otthon tartja a három pontot.

Levelek (4.)–Encsencs (6.): – Szurkolok a Leveleknek, bár közel van hozzánk a tabellán.

Kótaj (3.)–Cellspan-Balkány (1.): – Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy megszorítsuk az éllovast…

Nyírerdő-csoport

Tippel: Dudás Zoltán, a Nyírkarász edzője.

Szombat. Dombrád (3.)–Vaja (13.): – A jó erőkből álló Dombrád szerintem legyőzi a szimpatikus Vaját. A hazaiak számára az sem mindegy, mekkora lesz a különbség…

Nyírkarász (2.)–Nyírmada (1.): – A Madát korábban, köztük mi is, bajnoknak kiáltottuk ki, azért szeretnénk legyőzni, hogy izgalmassá tegyük a szezon hátralévő szakaszát. Hé, benne leszünk a tévében!

Vasárnap. Tiszamenti SE (16.)–Ramocsaháza (15.): – Alsóházi rangadó. A gergelyiugornyaiak az első hazai, a vendégek első idegenbeli győzelmüket szeretnénk megszerezni. Ezért lehet, hogy iksz lesz…

Ajak (7.)–Nagydobos (14.): – Az Ajak „spanyolos” játékkal legyőzte a Madát, valószínűleg a Dobost is legyűri.

Pátroha (6.)–Demecser (10.): – Ha Gazdag Attila a héten nem „igazol el” Petneházára, akkor Lusánszki mester második győzelmének fog örülni.

Kék (12.)–Újdombrád (9.): – Ha a Kék olyan szellemesen fog focizni, mint Fabók Pista barátom nyilatkozni, begyűjti a három pontot. …és, persze, várjuk a nyilatkozatot!

Őr (8.)–Fényeslitke (5.): – A tavasszal már mindkét pontot csapat több pontot szerzett, mint ősszel. Jó formában vannak, így jó mérkőzésre van kilátás.

Pap (11.)–Záhony (4.): – Ha a Záhony úgy fog játszani, mint ellenünk, akkor esélyese a mérkőzésnek, ellenkező esetben a hazaiak lesznek „Dallos” kedvükben.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Végh András, a Nábrád edzője.

Szombat. Beregdaróc (10.)–Tiszakóród (14.): – A bennmaradásért küzdő Kóródnak nem lesz egyszerű dolga, de talán egy pontot elcsíphet.

Tisztaberek (8.)–Vásárosnamény (1.): – A Tisztaberek a múlt héten meglepetést szerzett a tarpai győzelmével, most az a Namény látogat hozzá, amely tíz pont előnnyel vezeti a tabellát, és talán a bajnoki címet is bebiztosíthatja győzelmével.

Tyukod (11.)–Csenger (5.): – A tyukodiak nagyon rossz sorozatot tudhatnak maguk mögött, igaz, hazai pályán bármire képesek, ennek ellenére úgy gondolom, a bajnoki bronzéremre is esélyes Csenger begyűjti mindhárom pontot.

Vámosoroszi (2.)–Tarpa (4.): – Igazi, parázs küzdelemre van kilátás, Orosz Bandiéknak nem lesz könnyű dolguk a vendégek ellen. A Vámosoroszi hazai pályán biztos győzelemre készül, de ehhez a jó erőkből álló tarpaiaknak is lesz beleszólásuk, ezért döntetlen lehet a vége.

Nábrád (7.)–Mérk-Vállaj (9.): – Ez a mérkőzés két középcsapat találkozója. Sajnos, az odavágón csúfos vereséget szenvedtünk, természetesen nem is várhatok mást, minthogy begyűjtjük mindhárom pontot, ami nehéznek ígérkezik a jó erőkből álló mérkiek ellen, Bízom abban, sérültjeink felépülnek a hét végére, és akkor, ha megígérni nem is tudom, de azt mondhatom, hazai pályán mindent megteszünk a győzelem érdekében,

Vasárnap. Tunyogmatolcs (16.)–Nyírmeggyes (15.): – Sajnálom a szomszédainkat, de a kiesést valószínűleg már nem tudják elkerülni. Az a Nyírmeggyes látogat hozzájuk, amely többre hivatott, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, és talán jobban is akarja a győzelmet,

Nyírcsaholy (13.)–Kölcse (3.): – A Nyírcsaholy azt Kölcsét látja vendégül, amely a dobogó második helyére is odaérhet. A hazaiak azonban képesek az ellenfelek orra alá borsot törni, szerintem ez lesz a forduló meglepetése: győz a Csaholy!

A Milota–Szatmárcseke mérkőzést (4–1) szerdán játszották.
hirdetés