PR cikk

2019.09.13. 11:22

Kezelések a kényeztetés jegyében

Létünk csak harmonikus egységben teljes. Az egészséges harmónia pedig a test, a szellem és a lélek megfelelő harmóniája.

Kijelenthető, hogy a keleti földrész több ezer éves tapasztalatainak köszönhetően talán az egyik leginkább jártas kultúra az egészségmegőrzés, közérzetjavítás és a gyógyítás területén.

Több különböző, terápiaként és kényeztetésként is alkalmazható módszer ismert a világ e tájáról. Érdemes sorba venni a legérdekesebb eljárásokat, ha az ember hasonló kikapcsolódásban vagy gyógykezelésben gondolkodik.

Finom masszázsterápia

A talpreflexzóna masszázs során javítják a véráramlást és az egyes sejtek regenerációját. A talpon lévő test szerveinek reflexzónái segítségével lehetséges hatni azok működésére.

A kínai fejmasszázs során, a fejen lévő akupresszúrás pontok masszírozásával helyileg hatnak a szervezet egészére. Különböző hatásai lehetnek. Van, akinél a teljes ellazulás, elalvás, míg másoknál a felfrissülés a jellemzőbb. Hatásos migrén, fejfájás kezelésére.

A Yumeiho masszázs az egész testre kiterjed. Nyomó-gyúró masszázs technikát folytatnak a meridiánok mentén, amely az ízületek mobilizálásával egészül ki. Testileg és lelkileg is harmonizál. Jótékony hatással van a belső szervekre, enyhíti a csont- és izomrendszeri fájdalmakat, javítja a tartáshibákat.

A thai masszázs Bangkokból ered, a Wat Pho templom komplexumából. Rendkívül sokoldalú masszázs, hiszen az izmokra, ezen felül az energiát harmonizáló vonalakra, pontokra is hat. Kiváló közérzetjavító kezelés, mivel csökkenti a feszültséget és a fájdalmat. Érvényesül alapelve, a “szábáj, szábáj”, ami azt jelenti, érezd jól magad.

Az egészségért, a szépségért

Az érzékiség, a finom érzések, a legendás szakértelem a bőrápolásban. A legtöbb nő e szavakat keresi, amikor bőrük ápolásáról van szó.

Ma már kiváló szakemberek végeznek olyan eljárásokat, amelyek hosszan tartó eredményeket biztosítanak.

Ilyen például a Méregtelenítő egész test kezelés. Ennek a lényege, hogy eltávolítják a test felszínén megrekedt, elhalt hámsejteket, aztán egy tápláló iszappakolás segítségével felgyorsítják a méreganyagok kiürülését a szervezetből. A bőr bársonyossá válhat már egyetlen kezelés után. Jó előkészítés a bőrnek a további kezelések előtt.

A lávaköves masszázs igazán egyedülálló, természetes kezelés, amely felejthetetlen élményt nyújt mind a test, mind a lélek számára. A forró kövek izomlazító hatásúak. Elérhetjük a test optimális egyensúlyát.

A lime-pacsuli gourmand egy kényeztető masszázs, gyümölcs szirupos krémmel. A kezelések a Sothys legendás nevének világában születtek.

Ha szeretné kipróbálni valamelyik szolgáltatást, akkor keresse fel a hévízi Hotel Európa fit****superior munkatársait, akik további hasznos információkkal látják el. Mert a legfontosabb: egészség most és a jövőben.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában