Csütörtökön állásbörze! A tanuló ifjúság előtt is nyitva áll a kapu

Csütörtökön állásbörze! A tanuló ifjúság előtt is nyitva áll a kapu
© Illusztráció: getty images
Nyíregyháza – Az első helyezett iskola egy egész oldalas megjelenést nyer a megye napilapjában!

A Kelet-Magyarország nagyszabású, szakmai fórummal egybekötött állásbörzét szervez Nyíregyházán, a Continental Arénában 2017. március 30-án, csütörtökön 9-től 18 óráig.
A rendezvényen több mint 60 kiállító jelezte részvételét. Ezek nagyrészt a megyeszékhely és a megye kiemelt munkáltatói, melyek a bemutatkozási lehetőség mellett mintegy 500 konkrét állás­ajánlattal várják a látogatókat!

Közvetlen találkozási, egyeztetési lehetőséget teremtünk a megye foglalkoztatói és munkavállalói számára, ugyanakkor segítjük a még tanuló fiatalok pályaválasztását, orientációját is. A diákok bepillantást nyerhetnek olyan vállalatok, cégek munkájába, amelyek meghatározhatják jövőjüket, biztos álláslehetőségekkel célt adhatnak a diákság számára szakmaválasztáshoz, továbbtanuláshoz.

Az iskolák számára külön akciót hirdetünk extra nyereményjátékkal! Az állásbörzénkre legtöbb látogatót (diákot, munkatársat) delegáló oktatási intézmények kiemelt megjelenési lehetőséget kapnak ajándékba a megyei napilapban, a Kelet-Magyarországban.

Az első helyezett iskola egy egész oldal felületet nyer (1.296.000 Ft+áfa értékben), a második fél oldalt (648.000 Ft+áfa), a harmadik iskola pedig negyedoldalt (324.000 Ft+áfa). Lesz tehát olyan iskola, amely duplán nyer, ha ellátogat a Kelet-Magyarország Állásbörzéjére!

KM
hirdetés