haon-sportoldal

2008.12.08. 12:31

NB I A: Nem meg-, hanem felruházni

<p>A DEKE Egyesület az ünnepek közeledtével az utolsó ez évi, hazai NB I A csoportos bajnoki mérkőzésével összekapcsolva ajándékgyűjtést szervez a „Fészek” és „Fecske” Családok Átmeneti Otthona lakók – köztük sok-sok gyermek – számára.</p>

Mit hozzatok?

Olyan, már egyáltalán nem vagy kevéssé használt ruhákra (cipők, nadrágok, pólók, téli holmik, stb.) számítunk a DEKE szurkolóitól, valamint maguktól az egyesületünk tagjaitól (kosarasoktól, edzőktől és a stábunkhoz tartozóktól), amelyeket még a „Fészek” vagy a „Fecske” megsegítettjei hasznosítani tudnak.

Nemcsak adtok, kaptok is!

Azok, akik érdemlegesen (tehát nem csak egy lyukas zoknit behozva) járulnak hozzá ehhez a jótékonysági akciónkhoz, a pénteki derbit fél áron tekinthetik meg. Az ajándékokat a héten munkaidőben (délután 16 óráig) várjuk a DEKE irodába (Oláh Gábor utca, a csarnok és az öltöző folyosó közötti területen lévő ajtó nyílik ide), de előtte érdemes a következő számot felhívni, hogy egyeztessenek az irodavezetőnkkel (06-20-997-3782).

 Ezen kívül a találkozó előtt közvetlenül is szívesen fogadjuk a ruhaneműket. Aki ezen a napon, a mérkőzésre belépéskor hozza magával a cókmókot, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok bejáratánál jelezze ezt az ott lévő munkatársunknak, és amint leadta a ruhákat, természetesen jogosult lesz a fele áras belépésre. A meccsen átadjuk.

Az adományokat is ekkor, vagyis a december 12-i, 18 órakor kezdődő DEKE – Soproni sÖrdögök meccs szünetében fogjuk jelképesen átadni az intézmény képviselőjének, s ezen a találkozón újra élesztjük az előző szezonban már hagyományt teremtő, de ősszel egyelőre szünetelő „Tripla esély” elnevezésű játékunkat is.

Magyarán minden sikeres debreceni hárompontos dobás után 1000 Ft-ot kap a fenti szervezet, amelynek jó néhány tagja ingyen tekintheti meg ezt a nagyon fontos találkozót.

Reméljük, hogy nemcsak sok ruhával, hanem izgalmas sportélménnyel is szolgáljuk az általunk támogatottak karácsony előtti jobb kedvre derülését! Bővebb információ a fenti telefonszámon, valamint a [email protected]  e-mail címen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!