Döntőig menetelhetnek a szabolcsi dívák?

Döntőig menetelhetnek a szabolcsi dívák?
A hétvégén ötvenre szűkült az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában a versengők száma, de ebben a sorban szabolcsi versenyzők is képviselik megyénket. Íme a három legígéretesebb fiatal tehetség!

A nyíregyházi Muri Enikő 20 évesen szenzációs produkcióval kápráztatta el a tehetségkutató műsor zsűritagjait és televíziónézőit egyaránt. A fiatal lányt kiváló hanggal áldotta meg az ég, s ezért nagy esélyekkel várhatja a következő selejtezőket.

Kattintson a képre, és nézze meg a videót!

A 16 éves nyírmadai Szirota Jeniffer egyszerű családból érkezett a tehetségkutató műsorba, ahol dalával Hujber Ferit is megríkatta. A szabolcsi lány korábban Oláh Ibolyára is mély benyomást tett, amikor egy nyíregyházi tehetségkutatón zsűritagként volt szerencséje a versenyt megnyerő fiatal lányhoz.

Kattintson a képre, és nézze meg a videót!

Szabó Mariann 31 éves szabolcsi hölgy, aki karaoke műsorvezető a fővárosban. A zsűrit egy gospel feldolgozású Beethoven szerzeménnyel kápráztatta el, s a hétvégi válogatón is könnyedén vette az akadályt.

Kattintson a képre, és nézze meg a videót!

Bárhogy is alakuljon a három tehetséges díva sorsa a tehetségkutatón a szabolcsi televíziónézők már egészen biztosan a szívükbe zárták őket. Lányok, csak így tovább!

-M. I.-
hirdetés