Dagadó kebel

A Kemecse él a kecsegtető lehetőséggel. Noha becsúsztak bakik, a megyei másodosztályú futballegylet rajt-cél győzelemmel vitte el a pálmát a Kutykó Sport-csoportban.

Előzetesen a legacélosabb alakulatnak titulálták, amely minimális különbségű apagyi sikerével teljesítette a maximumot – három fordulóval a befejezés előtt bajnokságot nyert.

Örültünk, persze, hogy örültünk, de az igazi ünnepléssel várunk még, majd az utolsó, Nyírmihálydi elleni meccs után engedjük el magunkat – jelezte Kondor Lajos, a Kemecse vezetőségi tagja.

Akkor  legalább háromszáz embert várunk, köztük a törzsszurkolókat,  aki megérdemlik, hogy velünk együtt mulassanak. Annál is inkább, mert egy kimondottan nívós bajnokságban végeztünk az élen. A Nyírgyulaj, a Nyírmihálydi, vagy éppen a Nyírtelek nagyon erős rivális volt, aligha tévedek, ha kijelentem: a legnehezebb csoportban értük el ezt a szép eredményt. Tartom, hogy az első helyet megszerezni bármilyen szinten fontos és becsülendő produkció,  esetünkben a tisztességes, becsületes munka kamatozott. Nem ülünk a babérjainkon, a támogatói kör szeretné tovább erősíteni a keretet, mivel a megye egyben is komoly céllal indulunk…

– Koncz Tibor –
hirdetés