Dalokkal idézik fel Tolosát

Nyíregyháza – A Cantemus Vegyeskar szombaton a Spanyolországban győzelmett aratott műsorát mutatja be teljes egészében Szabó Soma karnagy vezényletével.

Bár eredetileg egy svéd kórust láthattak volna a Cantemus bérleti sorozatban a zenebarátok november 22-én 18 órától, azonban az észak-európai együttes technikai okok miatt nem tud Nyíregyházára utazni.

Mondhatnánk, hogy az élet a legjobb rendező, hiszen így a „Vendégjárás” cimű koncerten a Cantemus Vegyeskar szerepelhet, amely a napokban a spanyolországi Tolosában több első díj mellett a nagydíjat is hazahozta Nyíregyházára. Az együttes szombaton a Spanyolországban győzelmett aratott műsorát mutatja be teljes egészében Szabó Soma karnagy vezényletével. A Cantemus Kóruscsalád életében kiemelkedő jelentőségű versenygyőzelem közös megünneplésére hívnak és várunak szeretettel minden érdeklődőt.

Az „Évszakok” bérlettel nem rendelkezők belépőket vásárolhatnak a Cantemus Kórus irodáján (Kodály Zoltán Áltaklános Iskola, Vay Ádám krt. 18.) valamint a koncert előtt a helyszínen. A koncerten ünnepi beszédet mond: Nagyné Varga Melinda, az Oktatási és Kulturális Minisztérium Művelődési Főosztályának vezetője és Csabai Lászlóné, Nyíregyháza polgármestere.

– M. Magyar László –
hirdetés